05 / 05 / 2024

taha inşaat

taha inşaat

2003'ten beri ürettiği markalı konutlarla adından söz ettiren Sur Yapı, bu yıl İzmir ve İstanbul'da yedi yeni projeye başlayacak.

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ferid Topal ve Mykola Skoryk ortaklığında kuruldu.

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Ahmed Talaat: Bursa'da inşaat projelerimizi başlattık!

Saffa İnşaat’ın Mısırlı işletmecileri Ahmed Talaat, Elhussieny ve Mostafa Taha Nassif inşaat sektörüne dair merak edilenleri Bursa Haber Gazetesi'ne anlattı.

Ahmet Taha İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taha İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Sadoon Taha Orlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Fatih, Ordu Caddesi, Yeşil Tulumba Sokak'ta kuruldu.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

taha inşaat Haberi

taha inşaat

Sur Yapı ayrıca enerjide de iddialı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, dikkat etmeleri gereken noktalar konusunda konut alacakları uyarıyor


Mimar olarak 20 yıl önce inşaatçılığa başlayan ve o zamandan bu yana başarılı projelere imza atan Sur Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas tam anlamıyla işin içinde yetişmiş bir isim. Sektöre ilişkin sıkıntıları doğrudan dile getiren ve eleştiriden sakınmayan tarzı ile tanınıyor. Tecrübeli girişimci, hareketli ve dinamik inşaat sektöründe projelerinin kendi maliyeti ve satış dinamikleri ile yürümesi gerektiğini söyleyerek şu uyarıyı yapıyor: "Projeler, birinin diğeriyle finanse edildiği saadet zincirlerine dönülmemeli.”

Birkaç yıl önce, "Ucuz projelerde 2012'de teslimat problemi yaşanabilir” diyerek dikkatleri üzerine çeken Elmas, "Sektör olarak art arda proje açıklayan firmaların bu inşaatları nasıl bitireceğini merak ettik. Bu firmalar belki kötü...