25 / 07 / 2024

tahincioğlu 2014 yatırım planları

tahincioğlu 2014 yatırım planları

2014 yılında 5 farklı lokasyonda yeni proje geliştireceklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, TOKİ ve Emlak Konut ihaleleri ile gelebilecek tüm fırsatları da değerlendirmeye devam edeceklerini söyledi...

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekizoğlu Yapı Yatırım Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekiz tarafından kuruldu.

Karavelioğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karavelioğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karavelioğlu tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

tahincioğlu 2014 yatırım planları Haberi

tahincioğlu 2014 yatırım planları

Tahincoğlu Gayrimenkul 2014 yılında 5 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Farklı lokasyonlarda konumlanacak 5 proje hakkında bilgi veren Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, yeni projelerinin Levent, Ataşehir, Seyrantepe, Çengelköy ve Bomonti bölgelerinde olacağını söyledi. 


Nidakule Levent 2014 ikinci çeyrekte satışta

Nidakule markasını Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya taşıyacak olan Nidakule Levent  projesine 2014’ün ikinci çeyreğinden sonra başlamaya planladıklarını vurgulayan Akpınar, “

Ataşehir’de geliştirdiğimiz ofis projelerimiz var. Bunların bir kısmını 2014 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkarmayı planlıyoruz. Nidakule markasını Anadolu yakasından Avrupa’ya taşıyacak proje olan Nidakule Levent projemize 2014 yılının ikinci çeyreğinde başlamayı planlıyoruz. Farklı mimarı yapısı ve çözümleriyle Nidakule Levent bittiğinde yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak. Yine Avrupa Yakası’nda gelişmekte olan Seyrantepe bölgesinde Nidapark Seyrantepe isimli mimarisiyle farklılık yaratacak...