05 / 05 / 2024

tahincioğlu beykoz karlıtepe

tahincioğlu beykoz karlıtepe

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Beykoz projesi için Karlıtepe'de arsa topluyor. Yaklaşık 70 bin metrekarede anlaşmaya varan Tahincioğlu, boğaz manzarasına hakim tepede 250 bin metrekareyi hedefliyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Beykoz Karlıtepe Merkez Camii açıldı!

Türkiye’nin ilk Seyir Terasına sahip, Beykoz Karlıtepe Merkez Camii törenle açıldı.

Emlak Konut Kayabaşı arsa ihalesini Tahincioğlu kazandı!

8 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen ve Emlak Konut istanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap İhalesi'ni 1 milyar 72 milyon 600 bin satış toplam geliri, yüzde 38'lik 407 milyon 588 bin liralık en yüksek teklifle Tahincioğlu kazandı.

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Berrin Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Terrace Fulya Center Şişli'de kuruldu.

Tahincioğlu-Nidapark Başakşehir Kayabaşı ihale açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul-Nidapark İnşaat kazandı.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut’un Türk Telekom Arena’ya komşu Seyrantepe arazisine 26 talip çıktı. İlk oturumda Tahincioğlu 750 milyon lira teklifiyle birinci sırayı aldı.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim!

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim bilgileri kapsamında 0216 687 30 40 telefon numarasından bilgi edinilebilinir. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul geliştirilecek. Kozyatağı'nda yükselecek olan proje 2020 yılında yapımı tamamlanacak.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi!

Ofis ve karma kullanımlı olarak yükselecek olan Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul firmaları geliştirecek. Proje tplam 41 bin 574 metrekarelik arsa alanında yükselecek.

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi!

Metro Properties anlaştığı Tahincioğlu Gayrimenkul inşaat firmasının geliştireceği Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi ofis ve karma kullanımlı olarak hayata geçirilecek. Projenin yapımı 2020 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market yerine ofis yapacak!

Metro Marketler için bir bir inşaat firmalarıyla anlaşan Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı Metro Grossmarket yerine ofis ve karma kullanımlı Metro Market için anlaştı...

tahincioğlu beykoz karlıtepe Haberi

tahincioğlu beykoz karlıtepe


Tahincioğlu, Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'ne bağlı Karlıtepe bölgesindeki projesi için çalışmalara devam ediyor. Nidapark Beykoz adıyla satışa sunulacak olan proje için arsa toplama çalışmaları sürüyor. Proje alanı için imar planı 19 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. Planlar yarın askıdan inecek.




Hedef 250 bin metrekare


Tahincioğlu'nun Nidapark Beykoz projesi için anlaşmalar devam ederken, şu an yaklaşık 70 bin metrekarede anlaşma sağlandı. Ancak lüks proje için hedeflenen 250 bin metrekare.



Denizden yüksekliği 189 metre olan Karlıtepe bölgesi, Beykoz'un en güzel yerlerinden. Bir çok firmanın proje için hazırlıklara başladığı Karlıtepe, yüksekte olması sebebiyle boğaz ve orman manzarasına hakim bir konumda yer alıyor.




Proje ne zaman başlayacak?


19 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarılan Beykoz 1. Bölge imar planı  Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Göksu ve Yeni...