29 / 06 / 2024

tahincioğlu nidakule projesi satılık ofis

tahincioğlu nidakule projesi satılık ofis

Her katında 8 adet bağımsız birime yer verilen Nidakule Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip...

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Nidapark Çamlık projesi, Tahincioğlu tarafından Bodrum Çamlık Köyü'ne yakın mesafede inşa edilecek. Tahincioğlu imzası taşıyan projede ön talep süreci resmen başladı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte Haziran 2020’de teslimi başlayacak Nidapark Küçükyalı projesi detayları ve  ödeme planı…

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

tahincioğlu nidakule projesi satılık ofis Haberi

tahincioğlu nidakule projesi satılık ofis

İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir projesi, Sağlık Kent, Kent Park, Yavuz Sultan Selim köprüsü, Atatürk Havalimanı, İstanbul Yeni Havalimanı, metro ve tramvay hatlarına yakın konumu ile avantaj sunuyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidakule Kayaşehir projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. 

Nidakule Kayaşehir A+ofis kulesi projesinde ofislerin yanı sıra mağazalar, restoranlar, eğlence alanlarına da yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok olarak planlandı.


Nidakule Kayaşehir Tahincioğlu ödeme şekli!

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir ofislerinin metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor. Projede vade farkı olmadan 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Nidakule Kayaşehir'de ofisler 90, 124, 430 ve 860 metrekare büyüklüklerde tasarlandı. Projenin her katında 8 bağımsız birim bulunuyor.


Web: http://www.nidaparkkayasehir.com/

Tel: 444 4 846

Gizem...