20 / 05 / 2024

Tahir Büyükhelvacıgil

Tahir Büyükhelvacıgil

Tarım ve Orman Bakanlığı, ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükselişin hedefinde olan isim Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil için suç duyurusunda bulundu. Bakanlık, gerekçe olarak da yağ stoğu yokmuş gibi algı oluşturulmasını gösterdi. 

Ayçiçek yağı zammında sorumlu kim? Bakanlıktan o isme soruşturma

Tarım ve Orman Bakanlığı, ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükselişin hedefinde olan isim Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil için suç duyurusunda bulundu. Bakanlık, gerekçe olarak da yağ stoğu yokmuş gibi algı oluşturulmasını gösterdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Tahir Büyükakın'dan arsa uyarısı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükşehir Meclisi’nde yaptığı konuşmada arsalarını satmak isteyen vatandaşları, arsalarını satmamaları konusunda uyardı. 

Tahir Büyükakın: Millet Bahçeleri için büyük emek harcıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıkladama “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yakın bir şekilde çalışarak kentimize kazandıracağımız Millet Bahçesi projeleri için de büyük emek harcıyoruz." dedi.

Tahir Büyükakın'dan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın Bakanlığımıza devri konusundaki en önemli kısmı hallettik" dedi.

Tahir Büyükakın Mimarlık Günü'nü kutladı!

Dünya Mimarlar günü için bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, mimarinin kültürün ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

Tahir Büyükakın: Nereye ev yapmayacağımızı bilmeliyiz!

Depreme karşı en önemli konunun zemin olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Depremle ilgili çalışmalar yapıyoruz.Her şeyden önce veri zemin bilgi merkezi kurulmalı. Asıl mesele zemin, daha sonra bina" dedi.

Tahir Büyükakın'dan tramvay açıklaması!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesi hakkında açıklama yaptı.

Kocaeli Büyükşehir projelerinde aksama olmayacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projelerinde aksama olmayacağını söyledi.

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Konya Büyükşehir'den tarihe iz bırakacak kamulaştırma!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada Konya’daki problemli alanlara müdahale etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, Teksas Gazinosu olarak bilinen bina ile Meram Tavusbaba bölgesindeki opera binasının kamulaştırıldığını ve önümüzdeki günlerde yıkılacağını söyledi.

İnşaat sektörü belirsizliğe girerse ekonomideki büyüme riske girer!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, "İnşaat sektörünün geleceği belirsizliğe girerse, ekonomideki büyüme riske girer" dedi.

Tüketici kredilerinde, konut kredisi ağırlıklı yüzde 12-13 büyüme olabilir!

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, alınan önlemlerin etkisinin hissedilmeye başlandığını belirterek 2017’de küresel belirsizlikler devam etse de Türkiye’de büyümenin 2016’nın üzerinde olacağını söyledi.

Tahir Büyükhelvacıgil Haberi

Tahir Büyükhelvacıgil

BYSD Başkanı Büyükhelvacıgil’e, ”Market rafları da dâhil olmak üzere mart ayı sonu ya da nisan ortasına kadar yetecek seviyededir" sözleri, yağ stoğu yokmuş gibi algı oluşturulduğu gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Türkiye'nin yeterli ayçiçek yağı bulunmasına karşın, sanki yağ stoku yokmuş gibi vatandaşı olumsuz olarak yönlendiren ve fiyatların birkaç gün içerisinde yüzde 100 artmasına neden olan açıklamalara karşı harekete geçen Tarım ve Orman Bakanlığı, konuyla ilgili hukuki süreç başlattı.

Türkiye’nin en büyük iki tedarikçilerinden Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın ardından çok az yağ stoğu kaldığını öne süren açıklamalarda bulunan Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Türkiye’nin stoklarının, market rafları dâhil mart sonu ya da nisan ortasına dek yetecek seviyede olduğunu söylemiş, açıklamanın hemen ardından da vatandaşlar, ‘’Yağ kalmayacak’’ endişesiyle marketlere...