27 / 04 / 2024

Tahir Turan İnşaat adres

Tahir Turan İnşaat adres

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Turan tarafından kuruldu.

Cem Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turan tarafından kuruldu.

Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi! 

Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Tahir Organizasyon Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammet Türkoğlu tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Tahir Demir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Demir İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Demir tarafından kuruldu.

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Tahir Turan İnşaat adres Haberi

Tahir Turan İnşaat adres

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yapılacak veya satın alınacak gayrimenkulleri tapu dairelerinde üzerine tescil ettirmek. Bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Şirkete ait gayrimenkulleri trampa etmek, taksim etmek, üzerine irtifa hakkı tesisi, ipotek etmek, ifraz etmek, kamulaştırma, kat mülkiyeti ve kat irtifakı kurmak, kat mülkiyeti kat irtifakı bozmak ve yeniden kurmak, şufa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis...