06 / 07 / 2024

Tahsin Banguoğlu Yurdu Halı Sahası

Tahsin Banguoğlu Yurdu Halı Sahası

LÖSEV'e maddi ve manevi destek olmak için düzenlenen " İnşaat ve Sanayi Devleri LÖSEV Futbol Turnuvası’nda” on altı inşaat devinin yöneticileri ve çalışanları yarışacaklar

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ihaleye çıkıyor!

Beyoğlu Örnektepe'deki gençlik merkezi ve zeminaltı otoparkı, öğrenci yurdu olarak işletilmek üzere ihaleye çıkıyor. 

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Altın Haliç Özel Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Bülbül tarafından kuruldu.

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

 4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Tayfun Demirören, Hüseyin Tahsin Bayraktaroğlu, Turgay Gönensin ve Mehmet Nazif Edin ortaklığında kuruldu.

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

Edremit'e KYK Yurdu müjdesi!

Balıkesir AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit’te KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) Yurdu yapılacağı yönünde müjde verdi. 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Emrullah Turanlı ile Tahsin Ertuğruloğlu karşı karşıya geldi!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi.

Beylikdüzü'ne öğrenci yurdu müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Jetkent Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan İmamoğlu bu ziyarette Beylikdüzü'ne yeni bir öğrenci yurdu inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Bursa İmam Hatip Lisesi´ne 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’ne 100 kişi kapasiteli tam donanımlı modern bir öğrenci yurdu kazandırılmasına ilişkin protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Hayırsever İşadamı Muzaffer Rızvanoğlu arasında imzalandı.

Söke OSB'de arsaların tamamı tahsis edildi!

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, süreç dahilindeki çalışmaları kapsamında Söke, Söke OSB ve Söke’deki üniversite yapılanması konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahsin Banguoğlu Yurdu Halı Sahası Haberi

Tahsin Banguoğlu Yurdu Halı Sahası

Turnuvanın açılış maçı LÖSEV Takımı ile yapılacak. Takım, lösemi hastalığını yenmiş LÖSEV’e kayıtlı gençlerden oluşacak. Turnuvanın açılış gününde lösemili çocukların annelerinin ve tedavisi tamamlanmış gençlerin el emeği LSVDÜKKAN ürünleri de satışa sunulacak.


Tarih: 16.09.2012, Pazar 

Saat: 11.00

Yer: Tahsin Banguoğlu Yurdu Halı...