04 / 05 / 2024

Tahsin Öztiryaki kim

Tahsin Öztiryaki kim

Anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi

İDDMİB'den Hindistan-Pakistan pazarına sanal çıkarma!

İDDMİB, bu yıl 7’nci sanal ticaret heyetini Hindistan ve Pakistan pazarlarına gerçekleştiriyor. Her iki ülkenin Demir ve Demir Dışı Metaller ithalatı toplam 19,3 milyar dolar olarak kaydedildi. İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, “Öncelikli hedefimiz bu ülkelerdeki büyük altyapı projelerinde yer almak”

Tahsin Öztiryaki: Türk müteahhitleri Özbekistan'da çok sayıda proje yürütüyor!

Demir ve demir dışı metaller sektörü, bu yılki ilk ticaret heyetini Özbekistan düzenlemeyi planlıyor. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi bugün  Beşiktaş'ta 4 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Türkiye'de hangi illere girişim evleri yapılacak?

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İnovasyon Komitesi Başkanı Tahsin Öztiryaki, öğrencilerle sanayicilerin bağlantı kurabileceği girişim evlerinin kurulduğunu ve bunların olduğu il sayısını kısa sürede artıracaklarını belirtti.

Öztiryakiler anahtar teslim mutfaklar kuruyor!

Anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı. İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da düzenlenen "Kentsel Dönüşüm' konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı.

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Hasan Tahsin Usta Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu’da düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı. Başkan Usta, Kentsel Dönüşüm konusundaki tespit ve deneyimlerini Kastamonulu dinleyicilerle paylaştı.

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Tahsin Yomralıoğlu: Yüksek binalar insanın sağlığını bozuyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor." dedi...

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Tahsin Öztiryaki kim Haberi

Tahsin Öztiryaki kim

Dünyanın her yanına anahtar teslimi mutfak kurduklarını dile getiren Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahsin Öztiryaki, 4 bin 500'ü kendi üretimleri olmak üzere 10 bini aşkın ürün ile sektörde faaliyet gösterdiklerini bildirdi. Türkiye ve Rusya'da bulunan toplam 130 bin metrekarelik üretim tesislerinde bin 300 çalışanla endüstriyel mutfak üzerine teknolojiler geliştirdiklerini kaydeden Öztiryaki, beş kıtada 100'ü aşkın ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. 


Tüm dünyada g'astronomi sektöründe yaşanan gelişmelere paralel olarak artan sayıda ulusal ve uluslararası projeler sunduklarını dile getiren Talisin Öztiryaki, proje sunmanın ötesinde, işletme sahipleri, yöneticiler ve şefler için baştan sona tam bir çözüm ortağı olarak çalıştıklarına dikkat çekti. Öztiryakiler olarak sadece Türkiye'de değil, beş kıtada 100'ü aşkın ülkede, pek çok farklı mutfak tasarlayıp kurduklarını belirten Öztiryaki, satış sonrasında da verdikleri...