21 / 05 / 2024

Tahsin Tarhan biyografi

Tahsin Tarhan biyografi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan kimdir? Tahsin Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan'ın biyografisi...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Tarhan tarafından kuruldu.

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Tahsin Bakırtaş "Sakın satmayın" dedi, dolar için tarih verdi

Ekonomist Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş, elinde döviz bulunduranları satmamaları konusunda uyardı ve doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Tahsin Uçardağ kimdir?

Trend GYO Genel Müdürü Tahsin Uçardağ kimdir? Tahsin Uçardağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tahsin Uçardağ'ın biyografisi...

Tahsin Uçardağ, Trend GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Trend GYO'nun boşalan genel müdürlüğü görevine vekalet etmek üzere Tahsin Uçardağ atandı. Bu atama sonrası şirketin temsil ve ilzamı değişti. 

Hızlı tren projelerinde son durum ne?

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, hızlı tren projelerine ilişkin konuştu. Tarhan, “Ankara-Sivas hızlı tren projesi, Bursa-Yenişehir yüksek hızlı tren projesi ve Konya Karaman hızlı tren projesi neden bitmiyor?" dedi...

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Kocaeli’deki riskli 150 bin konutla ilgili soru önergesi!

17 Ağustos 1999 depremi öncesi Kocaeli’de yapılan 150 bin konut olduğunu söyleyen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, deprem zararlarının azaltılması ve önlenmesi faaliyetlerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sordu.

Nevzat Tarhan: Depreme fiziksel olduğu kadar psikolojik hazırlık da önemli!

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan Elazığ Sivrice meydana gelen ve Malatya’yı da etkileyen deprem ardından değerlendirmelerde bulundu...

Tahsin Tarhan biyografi Haberi

Tahsin Tarhan biyografi

Tahsin Tarhan kimdir?

Tahsin Tarhan, 1964 yılında Gümüşhane’de dokuz çocuklu bir ailede dünyaya geldi. 22 yaşında ise bir otomotiv şirketi kurarak oto makas toptancılığı yapmaya başladı. 


2000 yılında makas fabrikası kurdu. 35 ülkeye ihracat yapan bir dünya markası haline getirdi. Siyasi Hayatta Tahsin Tarhan 2002 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin (SHP) Gebze Kurucu İlçe Başkanı olarak başladı. 


2005 yılında SHP Parti Meclis Üyeliğine seçildi. 2011 yılı Genel Seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili Adayı oldu. 2011-2012 yıllarında CHP Genel Merkezi’nde, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanlığı görevinde bulundu. Sosyal Hayatta Tahsin Tarhan Çayırova’ya beş bin kişilik bir stadyum kazandırdı. 


Bir futbol okulu açarak 500 öğrencinin eğitim almasını sağladı. Çayırova’da 18 sınıflık Tahsin Tarhan İlköğretim Okulu’nu yaptırarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladı. 


Dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye’nin birçok...