15 / 05 / 2024

tahvil alımı ne durumda

tahvil alımı ne durumda

Fed, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün başlayan ve bugün tamamlanan haziran toplantısının kararlarını açıkladı. ABD Merkez Bankası, aylık 45 milyar dolarlık tahvil alım miktarını 10 milyar dolar azaltarak, 35 milyar dolara indirdi.

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

Yabancı sermaye, tahvil alımı için yüzde 35 getiriyi görmek istiyor!

JPMorgan son dönemde yüksek getiri sağlayan uzun vadeli lira cinsi tahvillerde alım tavsiyesine geçmek için getirilerin daha da yükselmesini bekleyecek.

GSB yurt yönetim personeli alımı ne zaman 2023?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alımı sonuçları heyecanla bekleniyor. Başvurular 6-10 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden tamamlandı ve şimdi gözler alımla ilgili önemli bilgilere çevrildi. İşte detaylar..

PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler?

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda çalışmak isteyen adaylar, PTT'nin iş başvuru takvimini merak ediyor. Peki, PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Kızılay personel alımı yapıyor! İşte şartlar ve başvuru tarihi

Kızılay KPSS’siz yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Kızılay personel eksikliğini gidermek için bünyesine yeni çalışanlar katmayı sürdürüyor. Kızılay personel alımı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

2023 PTT personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru tarihleri ne zaman?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 2023 yılında personel alım tarihleri ile gündemde yer alan konular arasındadır. Bu kurumda çalışmak isteyenler PTT personel alımı haberlerini yakından takip etmekte. PTT iş ilanlarına başvurmak isteyenler ise resmi internet sitesini ziyaret etmelilerdir.

PTT bu yıl KPSS şartsız personel alacak mı? PTT personel alımı ne zaman başlayacak?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) personel alım tarihleri gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, PTT bu yıl KPSS şartsız personel alacak mı? PTT personel alımı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

2023 PTT personel alımı ne zaman? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

“2023 PTT personel alımı ne zaman gerçekleşecek? PTT personel alımı olacak mı? PTT personel alım tarihleri belli oldu mu?” gibi sorular arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, 2023 PTT personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Buğday fiyatı 13 lira mı olacak? Çiftçiler dikkat! Buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak, buğday alım fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak?  

2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Savunma Bakanlığı başvuruları nereden yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, 2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? MSB personel alımı şartları belli oldu mu?

Gram altında ‘alım’ zamanı mı? Uzmanlar ne diyor? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın!

Mayıs başında rekor üstüne rekor kıran gram altının fiyatındaki gerileme ne anlama geliyor? Altın fiyatları yeniden yükselecek mi? Ne zaman alım yapmak lazım? İşte tüm bu soruların cevabı bu haberde..Tıklayın..

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DİB 4 bin 538 personel alımı sınavı ne zaman? 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan aşçı, temizlik personeli, şoför ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları bitti. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

tahvil alımı ne durumda Haberi

tahvil alımı ne durumda

ABD Merkez Bankası (Fed), aylık 45 milyar dolarlık tahvil alım miktarını 10 milyar dolar azaltarak, 35 milyar dolara indirdi.


Fed, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün başlayan ve bugün tamamlanan haziran toplantısının kararlarını açıkladı. Buna göre Fed, ekonomiye destek amacıyla yürüttüğü tahvil alım programının miktarını aylık 10 milyar dolar daha azaltarak 35 milyar dolara düşürdü.


Tahvil alımlarının 20 milyar dolarlık tutarı Amerikan hazine bonosuna, 15 milyar dolarlık bölümü de konut kredisi tahvillerine aktarılacak. Fed'in 10 komite üyesinin oybirliğiyle aldığı bu karar, 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacak.


FOMC toplantı kararlarına göre, Komite ekonomik faaliyetlerdeki büyümenin son aylarda ivme kazandığını belirterek, işgücü piyasası göstergelerinin genel olarak daha fazla iyileşme kaydettiğini vurguladı.


İşsizlik oranının önceki aylara göre düştüğü ancak yine de yüksek olduğunu aktaran Komite, "Konut...