18 / 07 / 2024

tahvil faizleri

tahvil faizleri

2 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi, Kasım 2016 yılından bu yana en düşük seviye olan yüzde 9,95'i gördü.

Altını olana yas tutturacak haber!  Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!

Analistler, altını olanlar için kötü haberler veriyor! Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları, faiz artışlarının öngörülenden daha fazla olabileceği yönünde sinyal verdi ve piyasalarda düşüşler yaşandı. Tahvil faizleri ve dolar endeksi yükselirken altın, hisse ve döviz piyasalarında değer kaybı görüldü.

10 yıllık tahvillerde son 8 yılın en düşük faizi!

Türkiye’de Merkez Bankası’nın uyguladığı politikalar kapsamında, son dönemlerde sürekli indirdirilen politika faizinin tek haneli rakamlara gerilemesinin ardından, tahvil faizleri de önemli ölçüde geriledi.

Altın yatırımcıları için bir umut bekleniyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın fiyatları bugün de, artan tahvil faizleri ve zayıf dolar ile birlikte yatay seyrine devam ediyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? 

İNG konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

İNG konut kredisi faizleri ne kadar oldu? İNG konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar?

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

Düşen konut kredisi faizleri satışları tetikledi!

AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkurtoğlu, TÜİK, konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Erkurtoğlu, ''Yüzde 1'in altındaki kredi faizleri konut satışlarına olumlu yansımıştır" diye konuştu.

Akfen Holding son 10 yılda 1,58 milyar TL tahvil satışı yaptı!

Akfen Holding'in yurtiçindeki kurumsal yatırımcıların yanı sıra nitelikli bireysel yatırımcılara yönelik çıktığı 100 milyon TL'lik tahvil ihracı gelen taleple 150 milyon TL'lik satışla tamamlandı. Son 10 yılda toplam  1,58 milyar TL satış yaptı...

Konut kredi faizleri ne oldu?

Ev almayı düşünenler vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında konut kredisi faiz oranları yer alıyor. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne? Konut kredisi faizleri düşüyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konut kredisi faizleri arttı mı?

Merkez Bankası'nın faiz indirimleri bundan önce kredi ve mevduat faizlerini aşağı çekerken Corona virüs ve Rusya ile Suriye gerginliği nedeniyle bu kez arttı. Kredi ve mevduat faizlerinde indirim beklenirken konut kredisi faizleri düştüğü en alt düzey olan yüzde 0.94'ten yüzde 0.99'a çıktı...

Şubat'ın son haftasında konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

Son aylarda ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faizlerinde ciddi indirimler yaşandı. Bankaların konut kredisi faizleri Şubat ayında da düşmeyi sürdürdü. Peki Şubat'ın son haftasında konut kredisi faizleri ne kadar oldu? İşte Şubat ayının son haftasındaki konut kredisi faizleri...

Varlık Finansal Kiralama'dan tahvil ihracı için yetki!

Varlık Finansal Kiralama, Genel Müdürlüğe 500 milyon TL'sine kadar farklı vadelerde 2 yılı aşmayacak şekilde tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla piyasa koşullarına bağlı olarak bono veya tahvil ihracı için yetki verdi.

Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Kredi faizlerinde indirim devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘Kahramanmaraş İş Dünyası Buluşması’nda kredi faiz oranlarına ilişkin, kamu bankaları ile görüştüklerini ve faizleri daha da düşüreceklerini dile getirmişti. Peki  Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Akfen Holding 150 milyon TL’lik tahvil ihracı yaptı!

Akfen Holding’in yurt içindeki kurumsal yatırımcıların yanı sıra nitelikli bireysel yatırımcılara yönelik çıktığı 100 milyon liralık tahvil ihracı yatırımcılardan gelen yoğun ilgiyle 150 milyon liralık satış ile tamamlandı.

tahvil faizleri Haberi

tahvil faizleri

Tahvil-bono piyasasında 2 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) hafta sonu yaptığı yeni kredi düzenlemesi ve Merkez Bankası'nın faiz indirimini sürdüreceği beklentisiyle Kasım 2016'dan bu yana en düşük seviye olan yüzde 9,95'e geriledi.

BDDK'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek ve bankaların kaynaklarını daha verimli kullanılmasını sağlamak için yaptığı yeni kredi düzenlemesi ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), 22 Nisan'da yapacağı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında indirime gideceği beklentisi, 2 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizini yaklaşık son 4 yılın en düşük seviyesine çekti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ocak ayında düşüş eğiliminde hareket eden 2 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi şubatta uzun bir aradan sonra tek haneye inmiş ancak, Kovid-19 salgınının ortaya çıkardığı...