08 / 05 / 2024

taksim 360 satılık ev

taksim 360 satılık ev

Ünlü markalar yatırımlarını, Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesine yapıyor. Teslimine sayılı günler kalan projeden Hermès’in beşinci kuşak yöneticisi Simon Xavier Guerrand-Hermès, ev aldı. 

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Zer Kartal satılık daire fiyatları!

Zer Kartal satılık daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Toplam 320 daireye yer verilen Zer Kartal projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor...

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Taksim Petek Residence satılık!

Anahtar teslimlerin başladığı Taksim Petek Residence satılık daire fiyatları 1 milyon 36 bin dolardan başlıyor. Projede 112 rezidans, 5 dükkan ve 15 ofis yer alıyor.

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Taksim Tarlabaşı 360 satılık!

Taksim Tarlabaşı 360 satılık daireler kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Proje 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

DAP Teras Kule satılık daire!

Toplam 360 daireden meydana gelen DAP Teras Kule satılık daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projede tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.

Teras Kule Evleri satılık daire fiyatları!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule Evleri satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Proje 360 adet daireden meydana geliyor.

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık!

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor. Toya Downtown Mecidiyeköy projesi 2018 yılı Aralık ayında tamamlanacak...

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık!

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

taksim 360 satılık ev Haberi

taksim 360 satılık ev

Son dört ayda Türkiye'ye ikinci kez gelip projeyi inceleyen Hermès, Taksim 360 projesinden etkilendiğini belirtti. Xavier Hermès, ayrıca projenin tamamlanmasından sonra Hermès’in bölgede mağaza açması için iyi niyet anlaşması da imzaladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çalık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mert Çalık, Türkiye’nin Paris eski Büyükelçisi Hakkı Akil ve Xavier Hermès anlaşma imzaladı. İmza töreninde konuşan Hermès, “İlk ziyaretimden sonra dünyanın başka metropollerinde başka projeleri de inceledim. İstanbul’da keyifli ve konforlu bir yaşam sürmek mümkün. Bu nedenle ev satın almaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

Şeflerin Şefi Taksim 360'da restoran açacak

Xavier Hermès’in imza attığı günlerde, yine dev projenin müşterileri arasına giren bir diğer önemli isim de yine bir Fransız dünya markası oldu. ‘Şeflerin Şefi’ olarak bilinen, Alain Ducasse...