30 / 04 / 2024

Taksim Camisi ne zaman açılacak

Taksim Camisi ne zaman açılacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle  inşaat çalışmalarına ara verilen Taksim Camisi'nde çalışmalar yeniden başlayacak.

Taksim Camisi'nde sona gelindi! Yıl sonu açılacak!

İnşaat çalışmalarına bir yıl önce başlanan Taksim Camisi’nin kaba inşaatının yüzde 97'lik kısmı tamamlandı. Taksim Camisi'nin yıl sonuna doğru ibadete açılacağı belirtildi...

Taksim Camisi yıl sonunda açılacak!

İstanbul Taksim'de 2 sene önce temeli atılan caminin yıl sonu ibadete açılması planlanıyor.

Taksim Camisi'nin alemi yerleştirildi!

Taksim'de inşaat çalışmaları devam eden camide ana kubbenin üzerine alem yerleştirildi. Yapımı tamamlandığında camide 2 bin 500 kişi aynı anda ibadet edebilecek....

Taksim Camisi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Taksim'de temeli 17 Şubat 2017'de atılan 1,5 yıl önce yapımına başlanan caminin kaba inşaatı tamamlandı.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri belli oldu!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Taksim Ofis Lamartine 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Aynen taksim nedir? İşte detaylar!

Aynen taksim kavramını duyan pek çok kişi vardır. Ancak tam olarak ne anlama geldiği bilinmemektedir. İşte aynen taksime dair araştırılanlar!

Tapu taksim harcı 2022 ne kadar?

Tapu kütüğünde yapılabilen işlemlerden biri de taksim işlemidir. Bu sene tapu taksim işlemi yapacak vatandaşlar ödeyecekleri masrafı araştırıyor. Peki, tapu taksim harcı 2022 ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine binasının pazar değeri 105 milyon 120 bin TL, yıllık toplam kira değeri 3 milyon 657 bin 180 TL, ortalama aylık birim kira değeri 77,18 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Taksim Cami ibadete açıldı!

2017'de temeli atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ibadete açıldı.

Taksim Camisi'nin açılışı ertelendi!

Ramazan'ın son Cuması açılması beklenen Taksim Camisi'nin açılışı 28 Mayıs tarihine ertelendi. 

Taksim Camisi bu Cuma açılıyor!

4 sene önce temeli atılan Taksim Cami açılışa hazırlanıyor. Cami Ramazan'ın son Cuma'sında ibadete açılacak. 

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Taksim Camii 13 Nisan'da açılacak! Yüzde 95'i bitti!

Taksim Camisi inşaatında sona geliniyor. Şerefeler tamamlanıp iskeleler kaldırılınca cami ve minare göründü. Yüzde 95’i biten caminin Ramazan ayına (13 Nisan) yetişeceği açıklandı.

Taksim Camisi ne zaman açılacak Haberi

Taksim Camisi ne zaman açılacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle inşaatına ara verilen Taksim Camisi'nde çalışmalar tekrar başlıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mimarlar Şefik Birkiye ile Selim Dalaman imzasını taşıyan ve temeli 17 Şubat 2017 tarihinde atılan 2 bin 482 metrekare inşaat alanına sahip caminin yapımına koronavirüs salgını sebebiyle 15 Mart tarihinde ara verildi.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde normalleşme sürecine geçilmesiyle beraber Taksim Camisi'nde de inşaat çalışmaları bugünden itibaren tekrar başlıyor.

Taksim Camisi inşaat çalışmaları, koronavirüs tedbirleri dahilinde sosyal mesafe kurallarına uyularak sürdürülecek.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Taksim'de yapılan caminin tamamlanmasını büyük bir heyecanla beklediklerini dile getirdi.

Taksim Camisi tamamlandığında İstanbul ve Taksim Meydanı'na önemli bir değer katacağını bildiren Yıldız, "Cami çalışmalarını yakından takip...