03 / 05 / 2024

Taksim Meydanı düzenlemesine ne zaman başlanacak

Taksim Meydanı düzenlemesine ne zaman başlanacak

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Taksim Meydanı'nın düzenlenmesi için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demircan "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İlkbaharda başlayacak" dedi

Taksim Meydanı nasıl olacak?

Taksim Meydanı için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor. Vatandaşların görüşlerini paylaşması için “kavuşma durağı” kuruldu. Bu alanda sergiler ve etkinlikler yapılacak.

Ekrem İmamoğlu: Taksim Meydanı dönüşecek, Gezi Parkı korunacak!

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı için yeni bir proje hayata geçireceklerini, Gezi Parkı'nı ise korumaya alacaklarını söyledi.

Taksim Meydanı çalışmalarında sona gelindi!

Taksim Meydanı'yla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesinin özel firmalara hazırlattığı "Taksim Meydanı ve Yakın Çevre Düzenleme Projesi", Beyoğlu'ndan sorumlu 2 No'lu Koruma Kurulu tarafından onaylandı ve çalışmalar hızla devam ediyor. 

Taksim çevre düzenlemesi esnafı zora soktu!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü haberinde Taksim çevre düzenlemesine değindi. İşte o haber...

Ankara Kalesi Meydan Düzenlemesi 2 ayda tamamlanacak!

“Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmaları 2 ay içinde tamamlanacak.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Üsküdar Meydan Projesi'nin ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar sahiline yapılacak dolgu alanı ve meydan düzenlemesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirme sürecini başlattı.

Kaş Belediyesi'nin sit alanında yürüttüğü meydan çalışmasına tepki!

AKP’li Kaş Belediyesi’nin kentsel sit alanında yürüttüğü vahşi meydan düzenlemesine turizmcilerden ve sivil toplum örgütlerinden tepki geldi.

Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme projesi için kamulaştırma!

İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Beyoğlu Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme Projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Torbalı Karakuyu Mahallesi meydan düzenlemesi hizmete açıldı!

Torbalı Belediyesi ilçenin çehresini değiştirecek meydan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İlçenin Karakuyu Mahallesi'nde meydan düzenlemesi tamamlanarak hizmete açıldı.

Taksim Meydanı'nda çalışmalar ne durumda?

İstanbul'u ziyaret eden tüm turistlerin mutlaka uğradığı, kentin kalbi olarak nitelenen Taksim Meydanı'nda çalışmalar 3 yıldır bitmiyor. Meydanda gün boyu iş makineleri çalışıyor.

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları dolayısıyla bir süreliğine yerinden sökülen direğin dikilmesinin ardından dev Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı.

Taksim Meydanı'nda çevre düzenleme tartışmaları!

İkinci etabı başlatılan Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları için vatandaşların bir bölümü “Güzel oluyor” yorumu yapıyor, bir kısmı ise meydanın ruhsuzlaştığını ifade ediyor.

Taksim Meydanı düzenlemesine ne zaman başlanacak Haberi

Taksim Meydanı düzenlemesine ne zaman başlanacak


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Taksim Meydanı'nın düzenlenmesi çalışmalarıyla ilgili olarak, "Ona İstanbul Büyükşehir Belediyesi İlkbaharda başlayacak. Güzel bir proje yapmıştı... Yeşillendirecek derken tabi orası yaya aksının olduğu bir yer, yerde toprak gibi algılamamak lazım onu. Uygun büyük saksı gibi inşa edilmiş adacıklar gibi düşünmek lazım” diye konuştu.


Yatırımcılarının yeni gözde mekanı Karaköy oldu. Özel sektör temsilcilerinin yüzlerce milyon dolarlık yatırımıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak oteller, bölge turizmini çok daha yukarılara taşıyacak. Karaköy’e canlılık kazandıracak projeler, binlerce kişiye de istihdam sağlayacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Bölgedeki özel sektör yatırımlarının her geçen gün arttığını kaydeden Demircan, revizyonu tamamlanan ve yapımına başlanan oteller sayesinde bölge turizminin canlılık kazanacağına...