02 / 05 / 2024

taksim otelleri oda fiyatları

taksim otelleri oda fiyatları

Taksim'deki Gezi Parkı olayları yüzünden bölgede yer alan otellerin oda fiyatlarında düşüşler yaşanıyor...

Oda bulamayan acenteler otel kiralıyor!

Avrupalı turistin yoğun ilgisi tatil cenneti Marmaris'teki otelleri oda satışında peşin çalışmaya yöneltti. TÜRSAB Marmaris Bölge Temsil Kurulu Üyesi ve İbu Acente Müdürü Özhan Berkoğulları ''Acenteler oda bulmakta zorlanıyor, bunun için otel kiralamaya yöneldiler'' dedi. 

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Taksim Petek Rezidans satılık!

Taksim Petek Rezidans satılık daire alanları 105 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor.

Dap Taksim Petek Evleri!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Petek Residence projesi Taksim'de hayata geçiriliyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Taksim Dap Petek satış ofisi!

Dap Petek Evleri 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire alternatiflerinden oluşuyor. Taksim Dap Petek satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Petek Residence Taksim ödeme planı!

Petek Residence Taksim ödeme planı kişiye özel oluşturuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks dairelerin yer aldığı projede daireler 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Taksim Petek Residence nerede?

Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu Taksim Petek Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Taksim Petek Residence nerede?

YOO2 Taksim Square Otel kapılarını açtı!

DÜNYACA ünlü tasarımcı Phillipe Starck ve Hitchcox'un geliştirdiği yoo Otelleri, ilk otelini İstanbul'da açtı. Yoo2 Taksim Square Otel'de özel kumaşlar, tasarım mobilyalar, misafirlerinin dinlenebilmesi için rahat, yaratıcı ve huzurlu bir ortam sunuyor...

YOO2 Taksim Square’ın geceliği 130 Euro!

Gençoğlu Grup, Yoo Otelleri ile işbirliğine giderek İstanbul’da ilk butik oteli olan YOO2 Taksim Square’ı açtı. Bir hafta önce açılan otelin oda fiyatları halen 130-180 euro arasında değişiyor.

Hilton otelleri oda standardına takıldı!

Muğla 'nın Marmaris ilçesindeki projesi, şirketin "Odaların en az 35 metre" olması standardına takıldı. Hilton 'dan sonuç alınamazsa, Avrupa 'nın başka ünlü markasının geleceği bildirildi.

Taksim'de otellerdeki oda fiyatlarında düşüş yaşandı!

Taksim'deki Gezi Parkı olayları yüzünden bölgede yer alan otellerin oda fiyatlarında düşüşler yaşanıyor...

Taksim Gezi Parkı'ndaki budama vatandaşların tepkisini çekti!

Ağaçları sık sık kesilip budanan Taksim Gezi Parkı, yine eleştirilerin odağında. Parkta bir gecede yapılan budama işlemi, büyük tepkiye yol açtı. Peyzaj Mimarları Odası, yapılanın budama değil canlı katliamı olduğunu söyledi

İznik Gölü, yöreyi ziyaret edenlerin ilgi odağı oluyor

Bursa 'nın İznik ile Orhangazi ilçeleri  arasında yer alan, Türkiye 'nin 5. büyük doğal gölü olan İznik Gölü, yöreyi  ziyaret edenlerin ilgi odağı oluyor

taksim otelleri oda fiyatları Haberi

taksim otelleri oda fiyatları
İstanbul Taksim'de devam eden Gezi Parkı olayları nedeniyle oteller zor günler geçiriyor. Otellerdeki oda fiyatlarında düşüşler yaşanıyor. Otellerde oda fiyatları pazarlıkla yüzde 30, yüzde 50...