17 / 05 / 2024

taksim şehit muhtar mahallesi

taksim şehit muhtar mahallesi

1939 yılında Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beykoz Tokat Çiftliği'nde 7 bin metrekare bahçe seneliği 212 liraya kiraya verilecekmiş. Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi'nde bir dükkanın yıllık 300 liraymış.

1941 yılında Taksim'deki eski mezarlık arsaları satılık!

1941 yılında Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda yer alan eski mezarlık arsaları belediye tarafından satılığa çıkarılmış.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Jame Jam Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jame Jam Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Hassan Sharıfıtorbatı tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Harkan Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harkan Emlak Ticaret Limited Şirketi, Khalıd Abdullah M Alharkan tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Erkin Yalçın tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Omar Alhalomah tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi'nde kuruldu.

Beyoğlu'nda 5 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı.

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yılmaz ve Ahmet Yılmaz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Beyoğlu'nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Fındıklı Sokaktaki yaklaşık 3 yıl önce boşaltılan 2 katlı bina, henüz belirlenemeyen nedenle yıkıldı.

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İntkor İnşaat-Taahhüt-Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Mecit Mahir Durakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Turan Caddesi'nde kuruldu.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi, Azadeh Rezazade Dochı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi Şehit Muhtar Caddesi'nde açıldı.

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.

taksim şehit muhtar mahallesi Haberi

taksim şehit muhtar mahallesi

Emlak ve Eytam Bankası'ndan 


Esas No.     Yeri               Nev'i              Senelik  Depozitosu

                                                                    kirası TL   T.L.

252/3  Beykoz Tokat     7000 M2 bahçe ve    212-      31.80   

       Çiftliği'nde     kulube

313   Kaımpaşa Cami      Ev                           75.28     11.30

      Şerif sokağı No: 39/2 

409   Kapalıçarşı Kalpak- Dükkan          ...