04 / 05 / 2024

taksim tomtom mahallesi

taksim tomtom mahallesi

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esen Evran, bugünkü yazısında Tomtom Design imzası ile hayata geçirilecek Han Tümertekin Corners'ı anlattı..

Terra Santa Manastırı'nın restorasyonu Haziran 2022'de tamamlanacak!

Beyoğlu Tomtom Mahallesi'nde "Sefaretler" olarak adlandırılan bölgede yer alan Terra Santa Manastırı'nın restorasyonu Haziran 2022'de tamamlanacak!

İş GYO Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, stanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, 11 Pafta, 408 ada, 24 Parselde yer alan Taksim Ofis Lamartine kira değerleme raporunu yayınladı...

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

Taksim Ofis Lamartine 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi'nde yer alan Taksim Ofis Lamartine değerleme raporunu yayınladı...

Beyoğlu Tomtom, Galataport ile uçacak!

Beyoğlu'nun en gözde mahalleleri arasında yer alan Tomtom Mahallesi, Galataport projesiyle şahlanacak.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Tomtom Design'den Taksim'e Han Tümertekin Corners geliyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esen Evran, bugünkü yazısında Tomtom Design imzası ile hayata geçirilecek Han Tümertekin Corners'ı anlattı..

Nun Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Mimarlık Anonim Şirketi, Celaleddin Hacı Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selcen Çelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beyoğlu, Tomtom Mahallesi'nde kuruldu.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi açıldı!

Flash Turizm İnşaat Emlak Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Taksim Şubesi, Mustafa Süzmetaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi'nde açıldı.

EMÇ İnşaat Turizm ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMÇ İnşaat Turizm ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünal Aydoğdu tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Taksim, Kocatepe Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi'nde kuruldu.

Krea Sirius Gayrimenkul'den Beyoğlu'na 100 milyon dolarlık yatırım!

Krea Sirius Gayrimenkul, Tomtom Garden projesiyle Beyoğlu'ndaki Tomtom Mahallesi'ne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Şirket, 18 bin metrekare alanda 150'ye yaknı konut, 25 ticari alan ve üç ofisten oluşan projeyi önümüzdeki iki yılda bitirmeyi planlıy

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

taksim tomtom mahallesi Haberi

taksim tomtom mahallesi

Önceki gün Tomtom Design Managemet İcra Kurulu üyelerinden Hakan Kodal ile sohbet ettim. Kodal "Bu projeye başlarken İstanbul neden bir Milonu olmasın düşüncesiyle, tasarım dünyasına yön verecek bir etkinliğe ihtiyacı olduğunu düşünmüştük. Kapalı kapılar ardında, fuarlarla değil, direkt sokağa inerek, tasarımı sokağın dokusuyla ziyaretçisine sevdirecek bir etkinlik ile yapmayı hedeflemiştik. Çok iyi geri dönüşüm aldık." dedi.

Kodal, mahallede sergi alanı olarak kullanılan garajın yıkılarak yerine Han Tümertekin Corners adlı yeni bir mekânın inşa edileceğinin de haberini verdi. 

Toplam 4 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip projede loftlar, stüdyolar ve mağazalar olacak. 2 bin metrekaresi etkinlik alanı olarak kullanılacak bina 20 milyon dolar yatırım maliyetine sahip.

Kodal, bu etkinliğin yılda iki defa düzenleniyor olmasına ek olarak tüm mahallenin 365 gün yaşayan bir tasarım...