29 / 04 / 2024

Taksim yeşillendirme ihalesi

Taksim yeşillendirme ihalesi

Yayalaştırma sonrası Taksim’de Gezi Parkı’ nı da kapsayacak çevre düzenlemesi için düğmeye basıldı. 16 Ocak‘ta yeşillendirme ihalesi yapılacak. Taksim’in çehresini değiştirecek düzenleme 150 günde tamamlanacak...

Milli Emlak o ilde 105 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 09:00'da yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

1.000 metrekareye yakın imarlı arsa 65 bin TL'ye satılıyor! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi bugün!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Malatya'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya'da 32 milyon 968 bin 543 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi 19 Mart'ta!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çayyolu-1 Mahallesi'nde 5 bin 606 metrekare büyüklüğündeki 18047 Ada 1 No’lu Parsel’de ''Çayyolu Engelsiz Kreş İnşaatı Yapımı İşi” ihalesi 15 milyon 137 bin 827 TL'ye ihale edilecek.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi yarın!

Mardi Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Gaziantep'te 42.1 milyon TL'ye kiralama ihalesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 200 adet muhtelif taşınmazın tamamını 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihale ediyor. İşin bedeli 42 milyon 192 bin TL olarak belirlendi. 

Düzce Milli Emlak'tan 64.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 64 milyon 220 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptıracak.

Taksim yeşillendirme ihalesi Haberi

Taksim yeşillendirme ihalesi

Yayalaştırma sonrası Taksim’de Gezi Parkı’nı da kapsayacak çevre düzenlemesi için düğmeye basıldı. 16 Ocak‘ta yeşillendirme ihalesi yapılacak. Taksim’in çehresini değiştirecek düzenleme 150 günde tamamlanacak.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, “Yayalaştırma Projesi henüz bitmedi” sözlerinin ardından çevre düzenlemesi çalışmaları başlıyor. İBB, 16 Ocak’ta yeşillendirilme ve çevre düzenlemesi için ihaleye çıkacak. Yayalaşarak araç trafiğinden kurtulan Taksim’in çehresi, Gezi Parkı’nı kapsayan yeni düzenlemeyle değişecek.


İBB Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü’nün Merter’deki hizmet binasında gerçekleştirilecek ihale şartnamesine göre 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Çevre düzenlemesi yer tesliminden itibaren 150 günde tamamlanacak.


İŞTE MAKYAJDAN SONRAKİ MEYDAN - 


Engelliler için erişilebilir platformlar konulacak. - Belirli noktalarda ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışması yapılacak. - Beton üzerine uygun zemin kaplaması uygulanacak. - Gezintiye çıkanların dinlenebilmesi için oturma alanları yer alacak....