19 / 05 / 2024

taksitli ticari kredi

taksitli ticari kredi

Mevduat bankalarının 2 Ağustos'ta biten haftada tüketici kredileri 1,4 milyar lira artarak 219,6 milyar liraya, taksitli ticari kredileri 964,5 milyon lira yükselerek 105,8 milyar liraya ulaştı.

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Fiat Doblo'da bu aya özel hem indirim hem kredi fırsatı! Doblo fiyat listesi: Hemen Nisan rakamlarına bakın!

En çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alan Fiat Doblo, bu aya özel hem indirim hem kredi fırsatıyla satışta. İşte Doblo fiyat listesi 19 Nisan 2024...

Bankalar açıkladı! 24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar? 

İhtiyaç kredi faizi yüzde 86'yı geçerek rekor yenilerken ticari kredi faizleri de yüzde 66'yı aşmış oldu. Buna göre, Türk Lirası mevduat faizi de sert bir yükseliş ile yüzde 64'ü geçti. Bankalar seçim sonrası yeni rekorunu kıran ihtiyaç kredilerine düzenlemeye gidildiği kaydedildi.

Kredi faizleri fırladı! 1 haftada 7 puanın üzerinde artış!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50’ye çıkarmasından sonra bankalar da kredi faizlerinde artışlar yaptı. Paylaşılan detaylara göre ihtiyaç kredilerindeki artışlar 40-200 baz puan arasında kalırken, ticari kredilerde 700 baz puanlık artırım oldukça dikkat çekti.

Kredi kartıyla taksitli alışveriş bitiyor mu? Ünlü ekonomist işte o tarihi işaret etti

Milyonlarca kişi kredi kartlarında taksit uygulamasıyla ilgili açıklanacak kararı merakla bekliyor. Son günlerde ekonomi dünyasının gündeminde olan konuyla ilgili açıklama ve tarih Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan geldi.

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Kredi kartı kullananları şok edecek iddia: Kredi kartlarında taksit kalkıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in basına kapalı gerçekleştirdiği toplantıda kredi kartı ile taksitli alışverişler için "Bu iyi bir şey değil" dediği iddia edildi.

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

taksitli ticari kredi Haberi

taksitli ticari kredi


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka istatistiklerine göre, 26 Temmuz-2 Ağustos günleri arasındaki haftasında mevduat bankalarının tüketici kredileri 1 milyar 420 milyon 427 bin liralık artışla 219 milyar 561 milyon 316 bin liraya ulaşırken, taksitli ticari kredileri de 964 milyon 515 bin lira yükselişle 105 milyar 797 milyon 171 bin lira oldu. Söz konusu dönemde mevduat bankalarının kredi kartı harcama tutarı ise 1 milyar 806 milyon 89 bin lira artarak, 86 milyar 304 milyon 160 bin liraya yükseldi.


Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 94,9 milyar lirası konut, 7,8 milyar lirası taşıt kredisi ve 116,9 milyar lirası da diğer kredilerden oluştu. 


Geçen yılın aynı dönemine kıyasla mevduat bankalarındaki tüketici kredileri yüzde 26,25 oranında, taksitli ticari krediler yüzde 34,88 oranında arttı.


Bireysel...