09 / 05 / 2024

Talal bin Abdulaziz al Saud kimdir

Talal bin Abdulaziz al Saud kimdir

Dünyanın en zengin işadamları arasında gösterilen Suudi Arabistan merkezli Kingdom Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Prens Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Suudi Prens El Velid bin Talal Şam'daki otelini sattı!

Geçen ay serbest kalan Suudi Prens El Velid bin Talal Şam'da bulunan otelini sattı. Prens Talal'ın serbest kalmasının koşullarından birinin Suudi Arabistan'ın arasının iyi olmadığı ülkelerdeki yatırımlarını elden çıkarması olduğu iddia ediliyor.

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

Suudi Arabistan Kralı halkına ev sözü verdi!

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud, "Vatandaşlarımız için gerekli konut ve iyi bir yaşam kalitesini sağlamak temel önceliğimizdir" dedi.

Suudi Arabistan eski prensinin evi ve eşyaları satışa çıktı!

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Sultan bin Abdulaziz'in Londra'daki 45 odalı malikanesi, 2011'deki ölümünden bir yıl sonra 470 milyon dolara satışa çıkarıldı. 3 yıl boyunca satılamayan evin eşyaları açık artırma ile satılacak.

İşte Suudi Prens'in New York'taki lüks evi!

Suudi Prens Nawaf bin Sultan bin Abdulaziz Al Suud New York'ta kendine 49 milyon dolara bir daire aldı. Prens senede bir iki kez geldiği Amerika'da burada kalıyor.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

35 bin yatırımcı Emlak 2014 Fuarı'nda buluşuyor!

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılması bekleniyor Bugün kapılarını açan fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al - Saud da katılacak.

CNR Emlak Fuarı’na Arap ilgisi devam ediyor!

CNR ve House of Consultancy işbirliği ile CNR Emlak Fuarı’na getirilecek Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’un ülkeye önemli yatırımlarda bulunması bekleniyor.

CNR Emlak Fuarı'na Arapların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor!

Suudi Prens Türki Bin Muhammed Bin Nasır Bin Abdulaziz Al-Suud'un, Türkiye’ye yatırım için 11-14 Eylül tarihlerindeki CNR Emlak Fuarı’nı ziyaret edeceği ve konut projelerini yerinde inceleyeceği belirtiliyor

Talal bin Abdulaziz al Saud kimdir Haberi

Talal bin Abdulaziz al Saud kimdir

30 milyar dolarlık servetiyle Ortadoğu'nun en zengin işadamı olan Suudi Prens Al-Waleed bin Talal'ın gözü Türkiye'de. Suudi Prens, iki farklı alana yönelik yatırım planlıyor. 


TÜRKİYE, yerel seçim heyecanına kilitlenmişken, yabancı işadamlarının gözü yatırım fırsatında. Dünyanın en zengin işadamları arasında gösterilen Suudi Arabistan merkezli Kingdom Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Prens Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor. 


Suudi şirketin resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı Taha Genç ile Prens Al-Waleed bin Talal, Kingdom Holding'in merkez binasında görüşme yaptı. 

Türkiye ekonomisindeki büyümenin konuşulduğu görüşmede Suudi Prens'in yeni yatırımlar için sinyal verdiği belirtildi. Taha Genç, yapılan görüşmede Suudi Prens AlWaleed bin Talal'ın iki alanda yeni yatırım yapmayı planladığını söyledi ancak detaylar hakkında bilgi verilmedi. 

TÜRKİYE'DE...