29 / 04 / 2024

talas belediyesi imar çalışmaları

talas belediyesi imar çalışmaları

Talas Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve 40 yıllık yapılaşmasını kapsayacak imar revizyon çalışmasını tamamladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Talas Belediyesi arsa satışından 10.7 milyon lira gelir elde etti!

Kayseri Talas'ta, Talas Belediyesi'ne ait olan 16 parça taşınmaz, açık artırma usulü ile ihaleye çıkarıldı. Taşınmazlardan 4'ünün satışı yapılırken, 12 parça taşınmaz ise pazarlığa bırakıldı...

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Talas'ta kentsel dönüşümün önü açıldı!

Talas Belediyesi tarafından daha önce ilçe merkezini kapsayan ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, şimdi de kentsel dönüşümün ve yukarı mahallelerin yer aldığı ikinci etap imar revizyonu çalışmaları yapılıyor.

Kayseri Talas’ta ikinci etap imar çalışmaları başladı!

Kayseri Talas Belediyesi tarafından ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, ikinci etap imar revizyonu çalışmaları başladı.

talas belediyesi imar çalışmaları Haberi

talas belediyesi imar çalışmaları

Talas Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve 40 yıllık yapılaşmasını kapsayacak imar revizyon çalışmasını tamamladı. İki yıl süren imar planının sadece Kayseri'ye değil, Türkiye'ye de yenilikler sunacağını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ayrıca bu çalışma ile kentsel dönüşüm problemlerinin de çözüleceği müjdesini verdi.


Başkan Palancıoğlu, imar revizyon çalışmasını ilk olarak Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyelerine anlattı. Planı başkanlık toplantı salonunda görsel sunumla tanıtan Başkan Palancıoğlu, ilgili kurumların onayıyla bu yıl içerisinde uygulamaya geçeceklerini söyledi.


Talas'ın imar durumu ile ilgili yaklaşık 2,5 yıldır çalıştıklarını ifade eden Başkan Palancıoğlu, "Talas'ın imar revizyonunu ihale etmiştik. İhaleyi alan firma ile yoğun bir şekilde çalışma sürdürdük. Bu çalışma büyük bir gizlilik içerisinde, hassasiyet ve titizlik içerisinde gerçekleştirildi. Çalışmanın son aşamasına geldik. Büyükşehir Belediyemiz, bakanlık ve ilgili...