01 / 05 / 2024

Talas Belediyesi iş kazaları

Talas Belediyesi iş kazaları

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, nüfusun ve konutlaşmanın hızla arttığı Kayseri Talas 'ta iş kazalarının yaşanmaması için her türlü güvenlik tedbirini alacaklarını söyledi...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Kayseri'de 25.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Talas Harman Mahallesi'nde 25 milyon 156 bin 281 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Talas Belediyesi iş kazaları Haberi

Talas Belediyesi iş kazaları

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, nüfusun ve konutlaşmanın hızla arttığı Talas'ta iş kazalarının yaşanmaması için her türlü güvenlik tedbirini alacaklarını söyledi. 

Kayseri İnşaat İşçileri ve Taşeronları Derneği (KİİTDER) üyeleri, Başkan Palancıoğlu'nu ziyaret etti. Burada konuşan Başkan Palancıoğlu, Talas'ın hızla büyüyen ve gelişen yapısına değinerek, "Büyümede lokomotif sektör olan inşaatta meydana gelebilecek kazaların önüne geçmek için her türlü tedbiri alarak kimseye ayrıcalık tanımayacağız." dedi. 


Başkan Palancıoğlu, iş kazalarına dikkat çekerek can kayıpları ve sakatlanmaların asgariye indirilmesi için KİİTDER ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi. İnşaat sektörüyle ilgili müteahhitler, sendikalar, sivil toplum kuruluşları gibi her kesimin bir araya gelip, ortak hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Palancıoğlu, "KİİTDER'in kurulması sektör için önemli bir konu. Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları bir olursa Kayseri'de inşaat...