06 / 05 / 2024

Talas öğretmenevi yenileme

Talas öğretmenevi yenileme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas öğretmenevinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri'deki üç tesis yeniden düzenleniyor!

Muhabbet Çay Bahçesi, Talas Amerikan Koleji ve Talas Öğretmenevi’nde incelemelerde bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her üç tesisin de yeniden düzenlenerek Kayseri sosyal hayatına kazandırılacağını söyledi.

Yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler!

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Aksi halde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler...

Çanakkale Kentsel Yenileme Projesi Hayata geçiyor!

Kent Vizyonu için büyük bir adım olan Kentsel Yenileme (Dönüşüm) projesi hayata geçiyor. 2 Temmuz'da, Prof. Dr. Türkan Saylan Tesislerinde yapılacak olan İnşaat Mühendisleri(İMO)'nun düzenleyeceği panel öncesi merak edilen soruları cevaplıyor.

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp evleniyor!

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp ile Aleyna Sarı dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 19:30' da Bahar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nin yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her yaz dört gözle beklenen Açık Hava Yaz Konserleri öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde yenileme çalışmaları yaptı. Sahne, konuklarına müzik ve eğlence ile dolu eşsiz dakikalar yaşatmaya hazır.

Üsküdar Belediyesi Harem için yenileme projesi geliştirdi!

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Mehmet Özhaseki Talas raylı sistem hattını inceledi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Raylı Sistem'i Talas ile buluşturacak olan Erciyes Üniversitesi-Cemil Baba Mezarlığı Hattı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Özhaseki, yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

Talas Prestij Rezidans örnek daire!

Teslimlerinin 2015 yılında yapılacağı ve Kayseri'de Karayer İnşaat tarafından hayata geçirilen Talas Prestij Rezidans örnek daire tipleri 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Proje, Talas Jandarma'nın hemen karşı tarafında yükseliyor.

Sandıklı'da kentsel yenileme sürüyor!

Sandıklı'da kentsel yenileme sürüyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı. Bina sahipleri kentsel dönüşüme katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri!

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri nelerdir? Yenileme Dönüşüm projelerinde aranan özellikler nedir? Hak sahipliğini kim belirliyor? İşte soruların yanıtının bulunduğu Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projelerine ilişkin rehber...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas ve Esentepe'deki iki köprüyü genişletiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, raylı sistem güzergahındaki iki köprünün genişletilmesi için ihale yaptı. İhaleye iki firma katıldı. Büyükşehir Belediyesi, Talas ve Esentepe'deki raylı sistem güzergahında bulunan iki köprüyü genişletiyor.

Talas Belediyesi'nden kaldırım ve otopark atağı!

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, " 6 bin metrekare parke, kaldırım ve otopark yaptık. " dedi...

Bartın’a yeni öğretmenevi yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ da bulunan mevcut öğretmenevinin depreme dayanıklı olmaması ve binanın ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle yeni bir öğretmenevi yapılacağı belirtti...

Talas öğretmenevi yenileme Haberi

Talas öğretmenevi yenileme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas ilçesindeki eski öğretmenevinde yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Çelik, Kayseri'nin güzel bir mekana daha kavuşacağını belirtti.


Eskiden öğretmenevi olarak kullanılan tesislerde detaylı bir çalışma yapıldığını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:


"İnşallah hemşehrilerimizin hafta içi ve hafta sonu ailece gelebilecekleri, iştirakimiz olan KAYTUR'un lezzetlerinin uygun fiyatla tadılabileceği güzel bir mekanı hazırlıyoruz. Şehrin eşsiz manzarası seyredilerek birbirinden güzel lezzetler tadılabilecek. Burada açık ve camlı kamelyaların yanı sıra toplu yemeklerin yenilebileceği bir mekan da...