07 / 05 / 2024

talasta kömürcü dükkanları yıkıldı

talasta kömürcü dükkanları yıkıldı

Kayseri Talas Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan içerisinde bulunan 11 adet kömürcü dükkanlarının yıkımını gerçekleştirerek, mahalledeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yıldırım, bu alana park inşa edeceklerini belirtti.

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ürgen tarafından kuruldu.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen’deki dükkanlar kepenk indirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletme hakkını elinde bulunduran Malezyalı şirket pandemi nedeniyle dükkanlara ihtarname gönderdi. İhtarname sonrası dükkanlar kepenk indirdi. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Mısır Çarşısı’ndaki dükkanların yarısı kepenklerini açmadı!

Mısır Çarşısı’nda dükkanların yarısının açılmadığını söyleyen esnaf, "3 ay kira ödemedik. Geriye dönük kiraların alınmamasını ya da işler açılınca alınmasını talep ediyoruz." diyor

talasta kömürcü dükkanları yıkıldı Haberi

talasta kömürcü dükkanları yıkıldı

Talas Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan içerisinde bulunan 11 adet kömürcü dükkanlarının yıkımını gerçekleştirerek, mahalledeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yıllardır modern yapıların arasında kalan bu işyerlerini yıkmak için mücadele ettiklerini belirten Başkan Rifat Yıldırım, bu alanda büyük bir park inşa edileceğini söyledi. 


Bir dönem vatandaşların odun kömür ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan ve daha sonra amacı dışında kullanılan ve görüntü kirliliğine neden olan işyerleri hukuki problemlerin kaldırılmasının ardından yıkıldı. Bu yıkımın Talas'ın güzelleşmesi için yapılan önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Rifat Yıldırım, "Bir şehrin girişindeki siluet, o şehirle ilgili önemli imajdır" dedi. 


Talas'ın Bahçelievler Mahallesi girişinde şehre bakan yüzünün bu işyerleriyle çok kötü görüntü sergilediğini vurgulayan Başkan Yıldırım, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu işi çözmek için uğ-raştık. Bu...