13 / 05 / 2024

talha çilek

talha çilek

Bu yılı yüzde 20'lik büyümeyle kapatmayı planlayan Çilek Mobilya'nın yönetim kurulu üyesi Talha Çilek, 2015'e enerjik başlamak istediklerini, büyümeyi yüzde 25-30 bandına çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Çilek Mobilya 45 mağaza daha açacak!

Hızla mağazalaşan ve 444 satış noktasına ulaşan Çilek Mobilya, bu yıl 25’i yurtiçi, 20’si de yurtdışında olmak üzere 45 yeni mağaza daha açacak. Şirket, bu açılışlar ile birlikte 2014'ü 500 satış noktası ile kapatacak...

Çilek Mobilya rotayı Rusya ve Amerika'ya çevirdi!

Çilek Mobilya, gözünü Rusya ve ABD pazarına dikti. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "Amerika'ya gitmeden dünya markası olamazsınız. Oraya gitmek için bütün askerlerimizi hazırlıyoruz" dedi..

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Çilek, İSMOB 2015'te yurtdışı bayileriyle bir araya geldi!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Çilek Mobilya'da Şubat ayına özel yüzde 28 indirim!

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, 28 gün süren Şubat ayına özel yüzde 28 ’e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim 1 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli oluyor.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Çilek Mobilya'nın First Class konsepti çocukları uçuruyor!

Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

Çilek'ten 2 yıl üst üste birincilik!

Türkiye’nin çocuk mobilyası alanında lider ismi Çilek, sikayetvar.com sitesinin yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Şikayet Yönetimini En Başarılı Şekilde Gerçekleştiren Firma’ unvanıyla 2 yıldır birinciliği elinde tutuyor.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

İSMOB Çilek ile renklenecek!

İSMOB, bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor. 500’den fazla firmanın katılım göstereceği fuarda Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçiler ile buluşturacak.

Çilek'ten Akdeniz bölgesine 2 yeni mağaza!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerden olan Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 175’e çıkardı.

Çilek Mobilya'dan çocuk gelişimine destek!

Bebek, çocuk ve gençlere özel tasarımları ile tüm dünyada 5 milyona yakın çocuğun hayalini gerçeğe dönüştüren Çilek, çocukları gelişimlerine destek olacak birbirinden eğlenceli oyuncaklarla buluşturuyor.

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

talha çilek Haberi

talha çilek

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, bu seneyi yüzde 20 büyümeyle tamamlamayı öngördüklerini belirterek, "2015 yılında ise bu büyümeyi yüzde 25-30 bandına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 


Çilek, yaptığı açıklamada, bu yıla üretim ve ihracat bakımından hızlı girdiklerini söyledi. 


İstanbul Mobilya Fuarı'nın 28 Ocak-2 Şubat'ta gerçekleştirildiğini hatırlatan Çilek, orada irtibat kurdukları müşterilerle ilişkilerini hızla geliştirdiklerini anlattı. 


Büyümeyi sürdürdüklerini dile getiren Çilek, şöyle devam etti: 


"2014 yılında Hindistan'da ilk mağaza açan firma olduk. Şu an mağaza sayımızı 8'e yükselttik. Aynı zamanda Pakistan'da da 3 mağazaya ulaştık. Özellikle Asya Pasifik Bölgesi'nde Hindistan ve Pakistan'la başlayarak büyümemiz devam ettiriyoruz. 66 ülkede 444 satış noktamız var. Bu sene Asya Pasifik dışında özellikle Çin'de büyümeler katettik. Çin pazarında on-line satışa başladık. Tabii konjonktürel gelişmelerden dolayı belli başlı bölgelerde...