08 / 05 / 2024

Talip Şen biyografi

Talip Şen biyografi

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen kimdir? Talip Şen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Talip Şen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Talip Şen..

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni talip!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni taliplisi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates imiş. Bakalım süreç nasıl bitecek...

İzmir'in en uzun tüneline 24 firma talip oldu!

İzmir'de, Buca ilçesi ile Bornova'yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2 buçuk kilometrelik derin tünel için ihale yapıldı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

Limak, inşaatı durdurulan Çetin Barajı'na talip oldu!

Limak Enerji, Norveçli Statkraft'ın 2011'de yapımına başlayıp geçen sene sonunda inşaatını durdurduğu Çetin Barajı'na talip oldu.

Cafer Mahiroğlu, British Home Stores’a talip!

İngiltere’nin en büyük perakende şirketlerinden olan ve iki hafta önce kayyuma devredilen 88 yıllık British Home Stores’a (BHS) bir Türk işadamı talip oldu

Antalya MIPIM Fuarı'na talip!

Antalya Fuarcılık ve Yatırım Anonim Şirketi (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM Fuarı'nı Antalya'da yapmaya talip olduklarını bildirdi.

Cushman Wakefield Avm Partners'a talip oldu!

Geçen yıl Alman mfi ile yaptığı işbirliğini sona erdiren Avm Partners’a iki talip çıktı. Bunlardan birisi Cushman & Wakefield, diğeri ise ticari gayrimenkul üzerine finansal ve yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL.

Talip Şen: Ordu-Giresun Havalimanı inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve konut fiyatlarında 2 katına varan artışlar olduğunu belirterek, "Havaalanı, bölgede inşaat yatırımlarının hız kazanmasına neden oldu" dedi.

1988 yılında 3. Boğaziçi Köprüsü yapımına 4 firma talip olmuş!

1988 yılında İstanbul Belediyesi'nin Bağlarbaşı ve Ortaköy arasında yaptıracağı 3. Boğaziçi Köprüsü'nün yapımına 4 firma talip olmuş. Yap-işlet-devret modeliyle yaptırılacak köprüye en uygun teklifi 171 milyon dolarla STFA Grubu vermiş.

Talip Şen kimdir?

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen kimdir? Talip Şen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Talip Şen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Talip Şen..

Talip Şen biyografi Haberi

Talip Şen biyografi

Talip Şen kimdir?

Talip Şen, 1961 yılında Gülyalı’da doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini; Gülyalı, Trabzon ve Ordu’da tamamladı. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden Önlisans diploması aldı.1981-1983 yıllarında askerlik görevimi yaptı. 


1983 yılı Temmuz ayında Gülyalı Belediyesinde işçi olarak göreve başladı. 1985 yılında Belediye Muhasebeciliğine atanarak 2002 yılına kadar aralıksız bu görevi yürüttü. 2002 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanarak Ekim 2008 tarihine kadar bu görevi yürüttü ve bu tarihte emekliye ayrıldı. 


Talip Şen, evli, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır.


Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen'in mesajı;

"29 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum.


  Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel İlçemize...