07 / 05 / 2024

Tam Taahhüt Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tam Taahhüt Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tam Taahhüt Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Amr Tawfık A. Mutahar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Bu şartlarda evini kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Ev sahiplerinin kiracı isyanı tam gaz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Hukukbil isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "Ülkemizde maalesef en kötü yatırım aracı, evini kiraya vermek oldu" dedi ve bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Murad Özgür Eraydın tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Tam Taahhüt Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tam Taahhüt Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tam Taahhüt Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Amr Tawfık A. Mutahar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Tam Taahhüt Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerindeparselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b.     Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,elektrik enerjisi üretimi,üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. c....