14 / 05 / 2024

Tamer Aksüt kim

Tamer Aksüt kim

Mimar Tamer Aksüt kimdir? Mimar Tamer Aksüt, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Tamer Aksüt, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tamer Aksüt...

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Kim ne kadar maaş alacak? 

EYT yasası içeriğince emekli olanlar da 7 bin 500 TL'lik en az emekli aylığından yararlanacak. Çalıştığı yerden yüksek gelirle emekli olanlar daha yüksek aylık alırken,10 sene  prim ödeyenle 30 sene prim ödeyen aynı parayı alacak.

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Dolar düştü kim zarara uğradı? Dolar yükseldi kime yaradı?

Yatırımcı açısından bakıldığında dolar veya dolar bazlı tahvil yatırımı yapmayan herkes kayıplar yaşadı. Altın yüzde 8 değer kaybederken borsalarda yüzde 25'i bulan düşüşler yaşandı. Bütün bu iniş çıkışların herkese bir faturası da oldu.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Bankalar arası yarış kızıştı! Kim ne kadar promosyon alacak?

Aldıkları maaşları başka bankalara taşıyarak aldıkları promosyon miktarı artırmayı amaçlayan memur ve emekliler banka banka gezmeye başladı. Bankalar da enflasyondaki yükselme ile birlikte promosyon ücretlerini o oranda günden güne güncellemeye başladı.

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Yapı Kayıt Belgesi denetimlerini kim yapacak?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edilmişti. Peki yasaları uygulamayan belediyelere, il müdürlüklerine faturayı kim kesecek, denetimlerini kim yapacak, müeyyideleri kim uygulayacak?

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2020 konut satış rakamları...

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Tamer Aksüt kim Haberi

Tamer Aksüt kim

Tamer Aksüt kimdir?

1965 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesinde mimarlık bölümünden yüksek lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. 


İstanbul ve İzmir deki profesyonel uygulamaları 19 yılı aşkın bir arka plan içerir.


EKOADM –Ekolojik Yapılar Ltd. 'nin kurucusu vetasarım müdürü olarak çalışmalarını sürdürmektedir.


Doğa dostu , insan ölçeğini göz ardı etmeden , ama yaşam kalitesi yüksek , sürdürülebilirbir mimari anlayışıyla uygulamalarını yapar.Proje ve uygulamaları dışında , akademik faaliyetlerine de devam etmekte, Yaşar Üniversitesindeöğretim görevlisi olarak proje eğitimi vermektedir.


İzmir Mimarlar Odası kayıtlı lisanslı mimar. Kısa yazılar yazar , suluboya ve organik boyalar iledesen çalışmaları...