28 / 04 / 2024

Tamer Son kimdir

Tamer Son kimdir

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Son, hemen teslim projelerdeki zamsız avantajlı fiyatlar ve cazip kampanyaların değerlendirilmesini tavsiye etti...

Ev seçiminden en önemli kriter lokasyon!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, yatırım yapmak ya da oturmak amacıyla konut sahibi olmak isteyenler için tavsiyelerde bulundu...

Türkiye'deki 7.5 milyon bina acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, 14 milyon konutun afet riski taşıdığını, 7,5 milyon binanın acilen yenilenmesi gerektiğini belirtti. Son, ''Depremin çözümü nitelikli kentsel dönüşüm'' diye konuştu.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçmenin 5 altın kuralı!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, arsa sahiplerine müteahhit seçerken dikkat etmeleri gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu...

Yapılacak yeni konutlarla fiyatlar artacak!

Konut satın alma alışkanlıklarını analiz eden GYODER’in raporuna göre, konut alıcıları markalı konut için yüzde 26 fark ödemeyi kabul ediyorlar. 

Kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Tamer Son, ''kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart'' dedi.

Tamer Son: 7.5 milyon bina acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Şehircilik Günü kapsamında kentsel dönüşüme dikkat çekerek, 7.5 milyon binanın acilen yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm Türkiye için milli dava olmalı!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Konut Günü kapsamında deprem gerçeğine dikkat çekti. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşümün Türkiye için milli bir dava olması gerektiğini söyledi.

Müteahhit enflasyonu engellenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, tüketicilerin ve sektörün mağdur olmasının önüne geçilmesi ve daha hızlı bir şekilde kaliteli yeni konutlar üretilebilmesi için bu müteahhit enflasyonunun engellenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Tamer Son: İnşaat sektörünün önü açılmalı!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, inşaat sektörü, konut sektörü ve çarpık yapılaşmayla ilgili görüşlerini paylaştı. Son, “Deprem ülkesi Türkiye’de inşaat sektörünün bekleme lüksü yok” diye konuştu.

Konut sektörüne destek satışlara olumlu yansıyacak!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul'da sembol niteliğinde yeni konut projeleri gerçekleştireceklerini açıkladı. Son, yapılan düzenlemelerin yapılan düzenlemelerin ve konut sektörüne desteğin olumlu yansıyacağını söyledi.

Tamer Son: 6.5 milyon konut acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, 1­7 Mart Deprem Haftası’nda deprem bilincinin artması gerektiğini belirtti. Son, 6,5 milyon konutun acilen yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Şimdi konut alan kısa vadede yüzde 20 kâr eder!

KDV ve konut kredisi faizlerindeki indirimlere ek olarak inşaat firmalarının cazip kampanyaların da etkisiyle artan konut satışlarının yakalanan bu ivmeyi sürdürmesi bekleniyor.

Tamer Son: Markalı konuta yatırım zamanı!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, 2017 yılında fiyatların mecburen artacağına ve sürdürülebilir olmayan bazı kampanya koşullarında değişiklik yapılabileceğine dikkat çekti.

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Odeabank'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapan Tamer Ghazaleh kimdir? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti iddiası! Hıncal Uluç kimdir neden öldü kaç yaşındaydı?

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç'un tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. 83 yaşında hayatını kaybeden Hıncal Ulıç kimdir, en son hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyordu. Hıncal Uluç aslen nerelidir, Hıncal Uluç'un hastalığı neydi? İşte detaylar...

Tamer Saka kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka oldu. Peki Tamer Saka kimdir? Tamer Saka  hangi işlerde görev aldı?

Ev seçiminden en önemli kriter lokasyon!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, yatırım yapmak ya da oturmak amacıyla konut sahibi olmak isteyenler için tavsiyelerde bulundu...

Türkiye'deki 7.5 milyon bina acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, 14 milyon konutun afet riski taşıdığını, 7,5 milyon binanın acilen yenilenmesi gerektiğini belirtti. Son, ''Depremin çözümü nitelikli kentsel dönüşüm'' diye konuştu.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçmenin 5 altın kuralı!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, arsa sahiplerine müteahhit seçerken dikkat etmeleri gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu...

Stoklar erimeden konut almanın tam zamanı!

Konuta yatırımı için en avantajlı döneme girildiğinin dile getiren Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, siyasi istikrarın etkisiyle yakın dönemde konut stoklarının azalmaya başlayacağını ifade etti.

Konut almak isteyen hızlı davranmalı!

Konut almak isteyenlerin cazip fiyatları kaçırmamak için hızlı davranması gerektiğini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, konut stoku bittiğinde fiyatların artacağını belirtti...

İstanbul'da depremin çaresi kentsel dönüşüm!

Türkiye'de nüfusunun yüzde 95’i deprem tehdidi altında yaşıyor ve yaklaşık 14 milyon konut ise afet riski altında.  Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son İstanbul’da kentsel dönüşümün daha hızlı  işleyebilmesi için acil eylem planı uygulanmasının şart olduğunu söyledi. 

Kalıcı teşvikler inşaata ivme kazandırır!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son,  2017 yılının nasıl geçtiğini ve 2018 yılı beklentilerini paylaştı. Son, yeni dönemde süreli teşviklerin kalıcı uygulamalara dönüşmesi gerektiğini söyledi.

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Tamer Son kimdir Haberi

Tamer Son kimdir

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, Türkiye’nin lokomotifi konumunda olan inşaat sektörünün dünyadaki diğer gayrimenkul piyasalarıyla karşılaştırıldığında en büyükler arasında yer aldığını söyledi. Tamer Son, ülkemizde yıllık bazda 1 milyonu aşkın gayrimenkul alım satımı yapıldığını belirtti.

Son, genç nüfusa sahip Türkiye’de evlenme ve boşanma sıklığına, çocuk sahibi olan ailelerin daha büyük bir eve ihtiyaç duymasına, en önemlisi deprem ülkesi olmamız nedeniyle yeni konutlara ihtiyaç duyulmasına ve yenilenmesi gereken yaklaşık 20 milyon konut bulunmasına dikkat çekti. Son, tüm bu nedenlerden dolayı Türkiye’de konuta olan ihtiyacın kolay kolay bitmeyeceğini söyledi.

Konut fiyatları düşmez, mevcut stoklar bitince konut fiyatları artar

Tamer Son, inşaat maliyetleri ve dövizdeki artışın mevcut projelerdeki konut fiyatlarına yansıtılmadığını söyledi. Son, stoklar tükendiğinde yeni başlayacak projelerde artan maliyetler nedeniyle konut fiyatlarının...