03 / 05 / 2024

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Umut Tamkoç Şube Müdürlüğü'nde 17 Temmuz tarihinde kuruldu.

1941 yılında bir emlakçının ilanı! 

1941 yılında  emlakçılar 'emlak alım satımı' başlığı altında kendi reklamlarını yapmak için gazetelere ilan veriyormuş. İşte 1941 yılında bir emlakçının ilanı...

Bodrum’daki emlak vergileri vatandaşı arazisinden soğuttu!

Bodrum'da vatandaşlar emlak vergilerinin çok yüksek olmasından yakınıyor.2021 yılında yapılan fahiş zamla vatandaş tarlasına, arazisinden soğur hale geldi.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Kırsal mahallelerde emlak vergisi sorunu! Vatandaşlar emlak vergisinden muaf mı?

Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşların emlak vergisinden muaf olup olmadığı tartışılıyor. Arazinin emlak vergisinden muaf olduğu ancak konutların olmadığı söylense de vatandaşların kafasındaki soru işareti bitmiyor. Peki, kırsal mahalleler emlak vergisinden muaf mı, değil mi? İşte detaylar...

Emlak vergisi ödenmeden tapu devri yapılır mı?

Evini satmak isteyen ancak vergi borcu bulunan vatandaşlar, "Emlak vergisi borcu olan ev satılabilir mi?" sorununa yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

2023 Emlak vergisi son ödeme tarihi! Emlak vergisi nasıl öderim? İlk emlak vergisi nasıl ödenir?

Emlak vergisinin ilk taksitinin son ödeme tarihi bitmek üzere. Bu vergiyi ödemek zorunda olan vatandaşlar, emlak vergisine dair bazı detayları bilmek istiyor. İşte araştırılan o yanıtlar…

Emlak vergisi borçları silinecek mi? Emlak vergisine af mı geldi? İşte emlak vergisinde son dakika gelişmesi!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında detayları açıklamasının ardından, vatandaşlar emlak vergisi borçlarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki emlak vergisi borcu olan vatandaşın borçları silindi mi, emlak ve

Emlak Beyanı Nedir? Emlak Beyanı nasıl verilir?

Emlak beyanına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları Emlak Beyanı Nedir? Emlak Beyanı nasıl verilir? İşte merak edilen soruların yanıtları!

Emlakçı komisyonu 2022 kaç TL oldu?

Gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinde vatandaşların en büyük yardımcıları emlakçılar oluyor. Emlakçılar verdikleri bu hizmet karşılığında komisyon alabiliyorlar. Peki, bu yıl emlakçı komisyonu ne kadar oldu? İşte tüm detaylar..

Emekliler dikkat! Emlak vergisi ödemelerinde dikkat çeken detay! 

Emekli vatandaşlar emlak vergisi ödeyip ödemeyeceklerini merakla araştırıyor. Peki emlak vergisini kimler ödemez? Emekliler emlak vergisinden muaf mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konut satışlarındaki artışlar emlak satış platformlarını nasıl etkiledi?

Gezerek ev aramaya son verecek yeni bir platform kuruldu. Anındabul,  emlak yatırımcıları için ev gezme ekibi kurdu.

Mirasçılar emlak vergisinden muaf mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde mirasçıların emlak vergisinden muaf olup olmadığını kaleme aldı.

Emlak sektöründeki fiyat artışı nasıl önlenebilir?

TÜGEM Sakarya İl Başkanı Suat Tunçlar emlak piyasasındaki fahiş fiyat yükselişinin önüne nasıl geçebilecegi hakkında açıklamalar yaptı.

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Haberi

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi

Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Umut Tamkoç Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Şirketin ana sözleşmesinde  yeralan  amaç ve konu  başlıkları ile detaylarında yazılı faaliyetleri büyümek gelişmek maksadıyla şube açarak yürütmek. Anasözleşmede yazılı olan faaliyet alanlarının hepsi geçerlidir.Firma servis işletmeciliği yapmak, otobüs işletmeciliği yapmak, seyahat acentalığı işleri ile uğraşmak şirket adına taşıt almak , satmak , kiralamak , kiraya vermek. Her türlü personel ve öğrenci servis işleri yapmak ve ihalelere girmek. 


Tamkoçlar Emlak Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Nakliye Gıda Turizm Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi...