27 / 04 / 2024

TANAP Projesi Avrupa içi dengeleri de etkileyecek

TANAP Projesi Avrupa içi dengeleri de etkileyecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "TANAP Projesi karşılıklı güvenle hayata geçirildi. TANAP Projesi'nin 2018'den önce bitirilmesi için anlaştık. Gece gündüz çalışacağız. TANAP Projesi, Avrupa içi dengeleri de etkileyecektir." dedi.

Türkiye'de uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesi Avrupa’da da var!

Türkiye'de fahiş kira fiyatlarına çözüm olarak uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesinin Avrupa'da da örnekleri bulunuyor. İşte Avrupa'daki benzer örnekler...

Kırsalda girişim yapacaklara müjde! Avrupa Komisyonu 500 bin euro fon veriyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) liderliğinde dört ülkeden ortağın yer aldığı konsorsiyum tarafından hazırlanan inovasyon projesi, Avrupa Komisyonu’ndan 500 bin euro fon kullanmaya hak kazandı.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Residence Yamanevler satışta! Artaş'tan Ümraniye'ye tam 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler satışa çıktı. Projede 343 konut, 16 ticari ünite ve 7 ofis bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor. Projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofise yer veriliyor...

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Avrupa Konutları Çamlıvadi satışa sunuldu!

Artaş İnşaat’ın merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Çamlıvadi, son dönemlerde görülmemiş bir ilgiyle satışa sunuldu. Kısa zaman önce satışa çıkan projede, konut alıcılarının oluşturduğu yoğun ilgi sebebiyle satış ofisi fazla mesai yaparak müşterileri kabul etti.

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

TANAP Projesi Avrupa içi dengeleri de etkileyecek Haberi

TANAP Projesi Avrupa içi dengeleri de etkileyecek



Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev basın toplantısı düzenledi. Davutoğlu, "TANAP Projesi karşılıklı güvenle hayata geçirildi. TANAP Projesi'nin 2018'den önce bitirilmesi için anlaştık. Gece gündüz çalışacağız. TANAP Projesi, Avrupa içi dengeleri de etkileyecektir." dedi.


İlham Aliyev'in konuşmasından satır başları:


Gelecek nesillerde bunları saklasınlar. Bütün ülkeler rahat yaşasınlar istiyoruz. Türkiye-Azerbaycan birliği her zaman iyi bir birlikteliktir. Bölgede yeni tehdit ve riskler var, bunlara hazır olmalıyız.Türkiye güçlü oldukça Azerbaycan da güçlü olacaktır.


"DOĞALGAZDA ESAS İHRAÇ YOLUMUZ TÜRKİYE'DİR"


TANAP projesinin icrasında hiçbir problem yoktur. Azerbaycan'da çok zengin gaz yatakları vardır. Elbetteki bizim esas ihraç yolumuz da artık bellidir, bu Türkiye'dir.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:


Türkiye ile Azerbaycan ilişkisi bizim için de çok önemlidir. Ankara'da kim iktidara gelirse önce Bakü'ye gelecek, önümüzdeki dönemde de Türkiye...