17 / 05 / 2024

tanap projesinde türkiyenin önemi

tanap projesinde türkiyenin önemi

Deloitte Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstri Lideri Uygar Yörük, “Türkiye, TANAP gibi Avrupa Birliği'nin enerji güvenliğine hizmet eden çok önemli bir projede kilit öneme sahip oyuncu olarak yer alıyor” dedi.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Özbekistan Tashkent City projesinde Türk imzası!

Özbekistan'da hayata geçirilen ve Orta Asya'nın en büyük binası olacak olan Tashkent City projesinde Türk firmaları ön plana çıkıyor. Proje içerisinde konut ve ofisler inşa ediliyor. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Sıfır gecekondu projesinde Türkiye'nin desteğini bekliyoruz! 

Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısında konuşan Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, sıfır gecekondu projesi kapsamında Türkiye'nin desteğini beklediklerini vurguladı...

Genyap Oxygen Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Genyap Oxygen projesinde Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası başladı. Projede yüzde 10 İndirim, yüzde 5 peşinat 120 ay 0,98 faiz fırsatıyla daire  sahibi olunuyor.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

IC İçtaş Rusya'nın otoyol projesinde taşeron oldu!

IC İçtaş milyarlık projede taşeron oldu RUSYA'NIN Novgorod bölgesinde sözleşme bedeli yaklaşık 1.2 milyar euro olan otoyol inşaat projesinde Türk inşaat şirketi IC içtaş taşeron olarak belirlendi.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

TANAP Haziran 2018'de tamamlanacak!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TANAP'ın Türkiye'nin imza attığı mega projelerden biri olduğunu belirterek, "Projeyi 2018 Haziran ayından daha erken devreye almak için bütün imkanları zorlayacağız." dedi.

TANAP projesinin inşaatı hızla ilerliyor!

Azerbaycan doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) projesinde inşaat işlerinin hızla ilerlediği bildirildi.

TANAP projesinin inşaat çalışmaları hızlandı!

Azerbaycan doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı(TANAP) projesinde inşaat işlerinin hızla ilerlediği bildirildi.

TANAP Projesi Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'na (TANAP) karşı çıkmanın Türkiye'ye verilebilecek en büyük zararlardan birisi olduğunu belirtti.

Bakü-Tiflis-Kars projesinin tünel inşaatında sona gelindi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Bakü-Tiflis-Kars Projesinde tünel inşaatı bitmek üzere, Ulaştırma Bakanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gelecek yıl ilk çeyrekte, olmadı ikinci çeyrekte orayı da açmış olacağız" diye konuştu.

tanap projesinde türkiyenin önemi Haberi

tanap projesinde türkiyenin önemi

Deloitte Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstri Lideri Uygar Yörük, “Türkiye, TANAP gibi Avrupa Birliği'nin enerji güvenliğine hizmet eden çok önemli bir projede kilit öneme sahip oyuncu olarak yer alıyor” dedi.


Yörük, enerji alanında bir çok ticaret ortağına sahip Türkiye'de büyük petrol şirketlerinin arama faaliyetinde de bulunduğunu söyledi. TANAP gibi AB'nin enerji güvenliğine hizmet eden çok önemli bir projede Türkiye'nin kilit öneme sahip oyuncu olarak yer aldığını vurgulayan Yörük, “Üçüncü nükleer santral projesi ve Afşin-Elbistan sahalarının geliştirilmesi gibi faaliyetler ise yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor” diye konuştu.


TÜRK AKIMI GÜNDEMDE


Yörük, sözlerine şöyle devam etti: “Akaryakıt sektöründe EPDK tarafından devreye alınan tavan fiyat uygulaması bayi ağı yapılarında önemli değişikliğe neden oldu ve sektörden çıkmayı düşünen oyuncuları gördük. En önemli nokta TANAP ve STAR rafinerisi...