09 / 05 / 2024

tanapın ortakları

tanapın ortakları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı'na ortaklık için başvuran bir, iki firma ile görüşeceklerini bildirdi.

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Hisseli tapu başkasına satılır mı? Hisseli tapu resmi tapuya nasıl çevrilir?

Hisseli tapu, bir gayrimenkulün ortaklarını gösteren tapu türüne denilmektedir. Peki “Hisseli tapu başkasına satılır mı? Hisseli tapu resmi tapuya nasıl çevrilir?” İşte bu soruların yanıtları…

Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?

Hisseli tapu, bir gayrimenkulün bu arsa, ev ya da dükkan olabilir bu malların ortaklarını ifade eden tapu çeşididir. Peki” Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?” İşte detaylar!

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hisseli tapu satışı nasıl olur?

Bir gayrimenkulün ortaklarını gösteren tapu türüne hisseli tapu deniyor. Peki, hisseli tapunun satışı nasıl olur? Hisseli tapu satışına dair tüm merak edilenleri sizler için derledik...

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021!

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet veya kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için ortaklığın giderilmesi davası açılabiliyor. Peki ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021...

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Karasaç tarafından kuruldu.

Akiş GYO 124.6 milyon TL temettü dağıtacak!

Akiş GYO sermaye tavanının 2020-2024 yılları arasında geçerli olmak üzere 1 milyar TL'ye yükseltecek ve 2019 yılı karının 124 milyon 608 bin TL tutarındaki kısmının ortaklarımıza bedelsiz pay şeklinde 1.temettü olarak dağıtacak.

Kapalıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan 12 milyon TL'ye satılıyor!

Kapalıçarşı'da bulunan 16 metrekarelik dükkân, ortakların anlaşmazlığının ardından 11 milyon 812 bin liraya açık artırma usulüyle satılıyor. Tamir dükkanı olan iş yerinin metrekaresinin değeri yaklaşık 738 bin lira.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatını İGA'nın ortakları mı üstlendi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda önceki gün yaşanan uçak kazası, ikinci pistin yıllardır neden bitirilemediği sorusunu tekrar gündeme taşıdı. Sabiha Gökçen'in ikinci pist inşaatında İGA'nın ortaklarının yer aldığı iddia ediliyor...

Zühre 5 yılda 10 mağaza açacak!

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı hedefleyen firma, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkaracak.

tanapın ortakları Haberi

tanapın ortakları

Enerji ve Tabbi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı'na (TANAP) ortaklık için başvuran bir, iki firma ile görüşeceklerini bildirdi.  


Yıldız, "STEAM Geopolitical Energy Arena" konferansında yaptığı konuşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 


TANAP gibi büyük projelerin gerçekleşeceğine olan inanç arttıkça taleplerin de arttığını belirten Yıldız, "Somut manada görüşeceğimiz bir iki firma olacak. Bu firmaların da halka açık olmaları ve dünya piyasalarında yer almaları sebebiyle ancak bu açıklamaları kendileri yaptığında değer kazanacaktır" dedi.  


"Böyle bir talebi Türkiye sağlayacak değil"


Türk Akımı projesinin ne kadarlık kısmının Türkiye'nin iç ihtiyacına yönelik olduğuna ilişkin soru üzerine Bakan Yıldız, dört boru hattından gelecek olan toplam 63 milyar metreküplük doğalgazın 15 milyar 750 milyon metreküpünün Türkiye'nin iç ihtiyacı ile ilgili olduğunu söyledi. 


Yıldız, diğer...