27 / 04 / 2024

Tanca Kids

Tanca Kids

Tanca Kids, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Londra ’da düzenlenen “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” yarışmasında perakende iç mimarisi dalında ödül aldı...

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi birden geldi. BluTV Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onları mutlu edecek bir sürprize imza attı.

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

Tanca Premier House İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tanca Premier House İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Deyıng Lu tarafından kuruldu.

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedel ile Pelin Tanca Bertulettı, Duygu Kuşkulu ve Eda Başaran ortaklığında kuruldu.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

Kiler GYO Büyükçekmece'deki deposunu Tamer Tanca'ya kiraladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Büyükçekmece, Esenyurt Köyü'ndeki deposunu Tamer Tanca Mağazacılık'a kiraya verdi..

Fas Tanca'da akıllı kent kurulacak!

Fas ile Çin merkezli Sichuan Haite High-Tech şirketi, akıllı kent mutabakat zabtı imzaladılar. Fas’ın Tanca kentinde yer alacak akıllı kentin yapımı 10 milyar doları bulacak.

Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti!

CFR Yapı, çocuklu ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. CFR Yapı bünyesinde yer alan Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Aksa Enerji çocuklar için resim yarışması düzenliyor!

Türkiye’nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, gerçekleştirdiği projelerle yaşama değer katmaya devam ediyor. Aksa Enerji, National Geographic Kids işbirliğiyle çocuklara ‘‘enerji ve doğal konulu resim yarışması düzenliyor.

Kids By Fatih Kıral, İSMOB'ta görücüye çıkıyor!

Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İsmob Fuarı’na ilk kez sadece kendi üretimi Çocuk ve Genç Grubu ile katılıyor

Kemal Tanca 142. mağazasını açtı!

Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142'ye yükseltti. Kemal Tanca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Tanca, öncelikli hedeflerinin Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri, daha sonra da Avrupa pazarı olduğunu belirtti.

Tanca Kids Haberi

Tanca Kids

Tanca Kids, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” yarışmasında perakende iç mimarisi dalında ödül aldı.



Londra’da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) yarışmasında mimariden gayrimenkule, yapı geliştirmeden iç tasarıma kadar pek çok dalda ödül sahiplerini buldu.


Kemal Tanca kalitesinden vazgeçmeyen anne ve babaların çocuklarına şık alternatifler sunan, Türkiye’nin ilk ve tek çocuk ayakkabı mağazası Tanca Kids,  konsepti ile perakende iç mimarisi (Retail Interior) kategorisinde Avrupa’dan ödül aldı.

TANCA KIDS’ in Akasya AVM’de yer alan projesi Kemal Tanca’nın 1950’den beri süregelen yenilikçi, modern, stil sahibi adımlarını bir adım öteye taşıyor. 3 nesildir sektörün lider markası olan Kemal Tanca; müşterilerinin hisleri, arayışları ve beklentileri doğrultusunda yeni bir adım attı ve çocuk koleksiyonunu ayrı bir mağaza olarak...