17 / 05 / 2024

Tanem Sivar kim

Tanem Sivar kim

Tanem Sivar, mülkü ve isim hakkı anneannesine ait olan, annesiyle işleteceği mekânı açmak için kolları sıvadı. Güzel sunucu Bodrum Türkbükü’ndeki mekânın tadilat işleriyle bizzat ilgileniyor.

Tanem Sivar-Edhem Dirvana çifti Bitez’e taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Tanem Sivar-Edhem Dirvana çiftini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana'nın Bozburun'daki evi!

Sunucu Tanem Sivar, eşi Edhem Dirvana ve oğulları Süleyman ile yılın 6 ayını Marmaris-Bozburun’daki Yat Kulübü’ne ait otelin içinde bulunan dört odanın birleştirilmesiyle oluşturulmuş olan iki yatak odalı evde geçiriyor...

Bodrum Ship Ahoy 2 milyon dolara satışa çıktı!

Bodrum'un simge mekanları olarak sayılan ve adı Türkbükü ile özdeşleşen Ship Ahoy, satışa çıktı. Ünlü mekanı satan da ünlü bir isim; Tanem Sivar Dirvana... Ship Ahoy'u 1986 yılında, Nihal İnci Acar açmıştı...

Tanem Sivar Bodrum Türkbükü’nde mekan açacak!

Tanem Sivar, mülkü ve isim hakkı anneannesine ait olan, annesiyle işleteceği mekânı açmak için kolları sıvadı. Güzel sunucu Bodrum Türkbükü’ndeki mekânın tadilat işleriyle bizzat ilgileniyor.

İşte Tanem Sivar'ın Nişantaşı'ndaki evi!

Sabahın erken saatlerinde Hüsrev Gerede Caddesi üzerinde, Tanem Sivar’ın yaşadığı apartmanın zilini çalıyoruz. Yıllardır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz sıcak, enerjik ve gülen yüzü ile içeri buyur ediyor bizi.

Yapı kullanma iznini kim verir?

Yapı kullanma izin belgesi, ruhsatlı bir projenin, inşaat çalışmaları bittikten sonra, söz konusu yapıda oturumun başlaması için alınıyor. Peki, bu izin nasıl alınır? Yapı kullanma iznini kim verir?

Yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

İnşaat çalışmaları bitmiş bir yapının yasal olarak kullanılabilmesi için yapı kullanma izin belgesinin alınması gerekiyor. Bu belge için harç ödemesi yapılıyor. Peki, yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

Dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinin mükellefiyeti, binanın kullanımı ile başlıyor. Peki, dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Konut tapu harcını kim öder?

Tapu harçlarını Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede belirtilen kişiler ödemek ile mükellef oluyor. Peki, devri gerçekleşen konut tapu harcını kim öder? Alıcı mı satıcı mı?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan binalar, arsa ve araziler 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre vergiye tabi tutuluyor. Peki emlak vergisi nasıl ödeniyor? 2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Tanem Sivar kim Haberi

Tanem Sivar kim

Tanem Sivar, mülkü ve isim hakkı anneannesine ait olan, annesiyle işleteceği mekânı açmak için kolları sıvadı. Bodrum Türkbükü’ndeki mekânın tadilat işleriyle bizzat ilgilenen güzel sunucu, sıcaktan bunalınca soluğu komşu mekânda aldı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Sivar, bir süre yüzdükten sonra çalışmaları takip etmek için işinin başına geri...