24 / 07 / 2024

Taner Özdeş.

Taner Özdeş.

“Taner Özdeş’le Kurumsal Satışın Sırları” organizasyonunu gerçekleşti...

İlaca yüzde 30-35 zam! 850 ilaç bulunamıyor!

Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı yaptığı açıklamada dün itibarıyla bazı ilaçlara yüzde 30-35 aralığında zam geldiğini belirtti. Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak ise tedarik edilemeyen ilaç sayısının 850’yi aştığını söyledi.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Doğalgazda yüzde 10.25'lik indirim yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya ile doğalgazdaki yüzde 10 üzerindeki indirime dair anlaşmanın gecikmeden imzalanacağına inandığını söyledi.

Doğalgazda yüzde 10.25 Elena indirimi!

Rusya ile aylardır süren doğalgaz fiyat pazarlığı nihayet sonlandı. Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rus enerji şirketi Gazprom’dan yüzde 10.25’lik indirim sağlandığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Belediyelerin elektrik borçlarının yüzde 75'i yapılandırıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, belediyelerin elektrik borçlarının yüzde 75 yapılandırıldığını belirterek, "Belediyeler, bize 743 milyon liralık yapılandırma sundular" dedi.

Taner Yıldız: 2014 en kurak yıl oldu!

Taner Yıldız: "2014 yılı, su kaynakları açısından en kurak yılımız oldu. Su kaynaklarının Türkiye enerji üretimine yüzde 25'ler civarındaki katkısı yüzde 20'lerin altına düştü" dedi.

Taner Yıldız'dan kayıp kaçak açıklaması!

Taner Yıldız: "Kaçağın makul görülmediğini biliyorsunuz. 3 bölgeyi hariç tutarsak 18 bölgedeki kayıp kaçak oranları AB’nin de altındadır yüzde 9.4. Doğru bir yolda gidiyoruz. Bu düzenlemeyi ocak ayı içinde yapacağız" dedi

Taner Yıldız: Ankara doğalgazda yüzde 25 indirim istedi!

Putin'in Ankara ziyaretinde verdiği yüzde 6'lık doğalgaz indiriminin nihai karar olmadığı, Enerji Bakanlığı yetkililerinin görüşmeleri devam ettirdiği öğrenildi. Taner Yıldız: "Ankara doğalgazda yüzde 25 indirim istedi" dedi...

Taner Yıldız: Türkiye doğalgaza yüzde 15 indirim bekliyor!

Rus gazında, yüzde 6'lık indirim teklif edilirken pazarlıkların devam ettiği ortaya çıktı. Bakan Yıldız "istediğimiz indirim rakamı onların teklifinin üzerinde" derken, bakanlık yetkilileri istenen indirimin yüzde 15'ler seviyesinde olduğunu belirtti.

Taner Yıldız: Doğalgazda indirim vatandaşa yansımaz!

Rusya, Türkiye’ye sattığı doğalgazda yüzde 6 indirime gideceğini açıkladı. Böylece 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 417 dolardan 392 dolara geriledi. Bakan Taner Yıldız, doğalgaz indiriminin vatandaşa yaramadığını söyledi...

Taner Yıldız: TANAP'ta performans gösterenleri tebrik ediyorum!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız '18 firma farklı ülkelerden katılmışlardı, bu ihalede büyük bir performans göstererek boru hattının en az yüzde 80'ini Türkiye'deki sanayiciler almış oldular' dedi.

Ekim'de doğalgaz ve elektriğe yüzde 9 zam!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9'luk fiyat artışına gidileceğini açıkladı. Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına 2 yıldır zam yapılmadı.

Taner Yıldız Türkiye'deki enerji yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin yüzde 100 yerli sanayiyle üretilmiş sismik gemisinin 2 yıl içerisinde hizmete alınacağını bildirdi. Yıldız " 2019 veya 2020 yılında burada (Akkuyu NGS) elektrik üretimi hedefliyoruz" dedi

Taner Özdeş. Haberi

Taner Özdeş.


Organizasyona, tüm Türkiye’den konusunda uzman Gayrimenkul Danışmanlığı, İnşaat, İletişim, Reklam, Pazarlama, Gayrimenkul Hukuku, Maliye ve Eğitim sektörlerinden 70’e yakın katılımcı ilgi gösterdi. Katılımcılar Taner Özdeş’in deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra etkinlik aralarında gerçekleştirilen molalarda ve etkinlik sonrasında gerçekleşen akşam yemeğinde sektörün dinamiklerini ve Gayrimenkul Dünyasındaki son gelişmeleri de masaya yatırdılar. 


Remax Lider, 2003 yılında Dünyada en çok gayrimenkul satan Remax’in Kavaklıdere Temsilcisi olarak çalışmaya başlamıştır. Şirketimiz, kurulduğu 2003 yılından bu yana Ankara da başladığı Gayrimenkul Danışmanlığı serüvenine, 10.yıldan itibaren tüm Türkiye’ye hizmet verecek ölçekte büyüyerek devam etmektedir. Sektörde son 5 yılın Ankara Ciro Şampiyonu olma gururunu taşımaktadır. Remax Lider uzman ekibiyle büyümekte ve edindiği deneyimleriyle “Mutlak Müşteri Memnuniyeti” ilkesi doğrultusunda çalışmalarına devam...