05 / 05 / 2024

Tanju Şeber

Tanju Şeber

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu, 2010’da keşif için gittiği Dominik Cumhuriyeti’nde, suya, neme, demirden daha dayanıklı tik ağacını keşfetti. Dominik hükümetinden 22 kilometrekare orman kiralayıp işletmeye başladı.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ebren, Selami Çimen ve Yunus Çeber ortaklığında kuruldu.

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonunda açılıyor!

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı'nın sene sonunda hizmete sunulmasının hedeflendiğini belirtti.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Aydın tarafından kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Rize'de yöre mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Rize Valisi Kemal Çeber, "Kırsal Alan Yapılaşması" çalışması kapsamında kentte yöre mimarisine uygun inşa edileceğini dile getirdi.

Tanju Şeber Haberi

Tanju Şeber

TÜRKİYE’nin en büyük sermayesi girişimcileridir sözü öyle boş bir laf değil. Bu sözün içini en iyi dolduran girişimciler de tabii ki Kayserililer. Kayserili Nazım İmamoğlu’nun Türkiye’de yetişmeyen tik ağacı ile ilgili ticaret ve imalat macerasından bu yıl 50 milyon dolarlık bir ciro çıkabilir. Ortakları Mehmet Çınar ve Tanju Şeber ile birlikte kurduğu şirketiyle (Çınardan Orman Ürünleri) Dominik’te 22 milyon metrekare yani 22 kilometrekare tik ağacı ormanı işletmeye başlayan Nasım İmamoğlu, bu ormandan temin ettiği tik ağaçlarını ham halde Gebze Dilovası’ndaki fabrikasına getiriyor ve orada işliyor.


Geçen yıl başlayan ticaret şimdilik 10 milyon dolara ulaşmış. Nazım İmamoğlu şöyle anlatıyor öyküsünü:

İKTİSAT MEZUNU KAYSERİLİ

“Kayseriliyim. Babam avukattı. Dededen ticaretimiz de vardı. Kayseri’de zaten ticaretin içine doğuyorsun. 12 yaşımdayken 1977’de İstanbul’a geldik. Benzin kuyrukları vardı...