16 / 05 / 2024

tanju zarkan STEAK HOUSE mekanları

tanju zarkan STEAK HOUSE mekanları

Restaurant, hotel ve yaşam mekanlarında, antik ağaç kullanımında sanatı ile bir çığır açan Tanju Zarkan, dünyanın bir çok yerinde kurduğu STEAK HOUSE mekanları ve satın aldığı büyük ve yaşlı ağaçlarla tanınıyor.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Aydın tarafından kuruldu.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Efektif Elektrik İnşaat Organizasyon Danışmanlık Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efektif Elektrik İnşaat Organizasyon Danışmanlık Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

tanju zarkan STEAK HOUSE mekanları Haberi

tanju zarkan STEAK HOUSE mekanları

Restaurant, hotel ve yaşam mekanlarında, antik ağaç kullanımında sanatı ile bir çığır açan Tanju Zarkan, sadece ülkemizde değil dünyanın bir çok yerinde kurduğu STEAK HOUSE mekanları ve satın aldığı büyük ve yaşlı ağaçlarla tanınıyor. 


Tanju Zarkan hayatını sanatına adamış, modern bir iş adamı, iyi bir aile reisi, başarılı bir mobilya ustası, hoş sohbet, dürüst ve cömert bir insan. Alış veriş yaptığı, yatırımcılar, mimarlar ve ormancılar onun en iyi dostları ve arkadaşları oluyor, ilişkileri yıllarca sürüyor. 


Türkiye Lezzet Hareketinin Farnchising Fuarı'ndaki standında eserlerinden birini gördük ve kendisi tarafından yapılarak, bıı özgün harekete destek amacıyla hediye edildiğini öğrendik. 


DÜNYANIN HER YERİNDEN AĞAÇ 

Biraz daha araştırınca Türkiyenin ve Avrupanın bir çok ülkesindeki STEAK HOUSE'lardaki o özel masaların ağaçlarının tek tek ormanlardan toplanarak Tuzla Birmes sanayi sitesindeki...