17 / 05 / 2024

tanker

tanker

KOÇ Holding şirketi RMK Marine’in inşa ettiği ‘tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri’ ünvanını taşıyan iki tankerden ilki T. ESRA, denize indirildi

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

BTC'den 3,3 milyar varil petrol sevk edildi!

Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı'nın son durağı Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Haydar Aliyev Deniz Terminali'nden 2006 yılından itibaren 4 bin 300'den fazla tanker ile 3 milyar 314 milyon 965 bin varil ham petrol sevk edildi.

Yüksek Mühendis Mimar Serpil Tanker vefat etti!

Yüksek Mühendis Mimar Serpil Tanker vefat etti. Mimar Tanker'in ailesi taziye ilanı yayınlattı. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

İstanbul Boğazı'nda bir tanker geçtiğimiz hafta Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmış ve büyük hasar vermişti. İstanbul 6 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ekipleri yalı için rapor hazırladı. Peki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

Sigorta şirketleri yalı sigortasına sıcak bakmıyor!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan tanker sonrasında gözler yüzlerce değerli yalı ve önemli yapı bulunan boğaz bölgesine çevrildi...

İstanbul Boğazı'nda tavizsiz uygulama gerekiyor!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında yer alan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarptı ve büyük hasar meydana geldi...

Hekimbaşı Yalısı’na tanker çarptı! Hasar büyük!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında kıyıda yer alan tarihi Hekimbaşı Yalısı’na çarptı...

Boğaz'da korkulu anlar!

İstanbul Boğazı'nda arıza yapan petrol tankeri, Bebek açıklarında arıza yaptı. Demir atan tanker, Bebek sahiline yakın bir noktada durdu. Kıyı Emniyeti ekiplerinin yardımıyla Yenikapı'ya çekildi.

2014'te boğazlardan 89 bin 111 gemi geçti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, transit gemi trafiğinin yanı sıra şehir içi ulaşımda da önemli yer tutan İstanbul Boğazı'ndan geçen yıl 8 bin 745'i tanker olmak üzere 45 bin 529 gemi geçiş yaptı.

Ankara'da İvedik OSB'de gerçekleşen patlamaki tanker sürücüsü öldü!

Ankara'da İvedik Organize Sanayi Bölgesinde, dün gerçekleşen patlamada ağır yaralanan 35 yaşındaki tanker sürücüsü yaşamını yitirdi.nefes darlığı tanısı konulan 2 işçi de tedavi gördükleri Yenimahalle Devlet Hastanesi'nden taburcu edildi.

Gebze E-5 Karayolunda üstgeçit yıkıldı!

Bir üst geçit faciası daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Gebze ilçesi Beylikbağı Topçular mevkisinde akaryakıt yüklü bir tanker, sabah saatlerinde üst geçide çarparak köprünün yıkılmasına sebep oldu.

Gebze'de üstgeçit yıkıldı!

Kocaeli’ nin Gebze ilçesinde Kemal Turan yönetimindeki tanker, İstanbul yönüne giderken açılan damperinin üstgeçide çarpması sonucu üstgeçit yıkıldı. Kaza nedeniyle D- 100 Karayolu trafiğe kapatıldı...

Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri yeniden başladı!

Avcılar'da D-100 kara yolunda üst geçidin çökmesi sonucu meydana gelen kazada, yoldaki tanker ve üst geçidin çöken kısmı, 2 vinç yardımıyla kaldırıldı. D100 kara yolu çift yönlü trafiğe açıldı, metrobüs seferleri yeniden başladı!

tanker Haberi

tanker


KOÇ Holding şirketi RMK Marine’in inşa ettiği ‘tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri’ ünvanını taşıyan iki tankerden ilki T. ESRA, denize indirildi. Tuzla’daki törene Koç Holding, RMK Marine ve Ditaş’ın üst düzey yöneticileri katıldı. 


Ditaş için üretilen 19.000 DWT’luk iki asfalt tankerinden ilki T. ESRA, diğeri T. AYLİN adını taşıyor. Gemiler on iki tankta, 18.000 metreküp petrol ürünleri ve 250 OC sıcaklıkta asfalt yüklerini taşıyabiliyor. RMK Marine Genel Müdürü Can Öztürk, gemilerin, tekne yapısından bağımsız kargo tankları ile dünyada üretilmiş en büyük asfalt tankerleri olduğunu belirterek, bundan dolayı gurur duyduklarını söyledi.


Kesintisiz 27 gün seferde


TEK pervaneli sevk sistemine sahip asfalt ve petrol ürünleri tankeri olan gemi, servis hızında kesintisiz 27 gün sefer yapabilecek şekilde tasarlandı....