09 / 05 / 2024

Tanrıseven İnşaat adres

Tanrıseven İnşaat adres

Tanrıseven İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Tolga Tortop tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2013 tarihinde Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sena Gürbüz ve Abdulaziz Seven ortaklığında kuruldu. 

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Seven tarafından kuruldu.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Tanrıverdi, Ömür Dikme ve Cenk Altan ortaklığında kuruldu.

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Güriş İnşaat'ın acı günü! Tanrıkut Mete Teoman vefat etti!

Güriş İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi'nin 38 yıllık eski Genel Müdürü Tanrıkut Mete Teoman vefat etti. Güriş İnşaat ve Mühendislik A.Ş., taziye ilanı yayınlattı.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Seven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Oytun Seven, dönüşüm de adı son yıllarda konuşulan önemli isimlerin başında geliyor. Oytun Seven, Kadıköy'ün önemli lokasyonlarında dönüşüm projesi yaptıklarını söylüyor.

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cahit Tanrıverdi tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, 1919 Sokak 'ta kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Tanrıseven İnşaat adres Haberi

Tanrıseven İnşaat adres

Tanrıseven İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Tolga Tortop tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Tanrıseven İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tanrıseven İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Metin Oktay Caddesi, Güller İş Hanı No:3...