19 / 05 / 2024

Tansu Çillerin evine hırsız

Tansu Çillerin evine hırsız

Aydın’ ın Kuşadası İlçesi’ nde, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler, biri eski başbakanlardan olan Tansu Çiller’ e ait 2 çiftlik ile bir de butik oteli soydu.

Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!

Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar başvurmanız gerekiyor. İşte detaylar!

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Haşlar tarafından kuruldu.

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Emeklinin evine haciz konulur mu?

Haciz, borçlunun borcunu ödeyemediği durumlarda alıcı tarafından başlatılan yasal süreç oluyor. Bir emeklinin evine borcundan dolayı haciz gelir mi?

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 

Tansu Çillerin evine hırsız Haberi

Tansu Çillerin evine hırsız

Tansu Çiller’in evinden para ve ziynet eşyasını alan, butik otelde kendilerine müdahale eden bekçiyi tabancayla yaralayan soyguncular henüz yakalanamadı.


Tansu Çiller’in, Kuşadası’ndaki Kirazlı Yolu üzerindeki çiftliğindeki soygun geçen cuma günü gerçekleşti. Sabaha karşı Çiller’in uyuduğu sırada çiftlik evine giren ve 2 kişi oldukları belirtilen soyguncular, yaklaşık 6 bin dolar nakit para ve ziynet eşyası aldı. İstanbul’a dönmek üzere hazırlık yapan yapan Tansu Çiller’in soygunu fark edince öfkelendiği  ve hemen şikayetçi olduğu belirtildi.


Polisin aradığı soyguncular, bu kez pazartesi günü aynı bölgede Adnan Sarıdedeoğlu’nun çiftliğine soyguna geldi. Beyaz eşya ticareti yapan Adnan Sarıdedeoğlu yattığı odaya giren ve yüzlerine kadın çorabı geçiren hırsızları görünce müdahale etti ve arbede çıktı. Bu sırada Sarıdedeoğlu’nun oğlu Aybars da uyanıp babasının yardımına koşunca soyguncular hemen çiftlikten çıkıp...