25 / 07 / 2024

tapu binası

tapu binası

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2014 yılında hazineye 7 milyar 945 milyon 311 bin 165 TL harç geliri aktardığını açıkladı.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Tapu ve Kadastro binasının Ayasofya Müzesi'ne dönüştürüleceği iddiası TBMM'de!

Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binasının Ayasofya Müzesi'ne dönüştürülmek üzere boşaltılmaya başlandığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının tahliyesi TBMM'de!

Yıkılma tehlikesi bulunan Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının neden tahliye edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İş GYO Ulus Banka Hizmet Binası 58.8 milyon TL'ye satıldı!

Ulus Banka Hizmet Binası'nı 58.8 milyon TL'ye satan Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye satan İş GYO, tapu devir işlemlerinin tamamlandığını açıkladı..

Eskişehir Tapu ve Kadastro'nun yeni binası ihale aşamasında!

Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün 170. yıldönümüne yönelik açıklamalarda bulundu.

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni bina yapılacak!

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak. Gazipaşa Tapu Müdürü Zafer Çapkur, konuyla ilgili bilgi verdi.

Kütahya Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Kütahya’da, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binasına yapılacağı bildirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Kütahya’mızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz." dedi

Van Tapu ve Kadastro binası için sözleşme imzalandı!

Van’da 2016 yılında ihalesi yapılan Van Tapu ve Kadastro XV. Bölge Müdürlüğü hizmet binası yapım işine ait sözleşme imzalandı.

Artcenter binası Tapu.com’da satışa çıktı!

Kültür-sanat yaşamının ana arteri Beyoğlu’nda Ayhan Işık Sokak’ta bulunan ve Borusan Kültür Sanat bünyesindeki etkinliklere ev sahipliği yapan tarihi bina, Tapu.com’da satışa çıktı.

Sivas'taki Tapu ve Kadastro'ya yeni hizmet binası!

(TKDK) Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü nün yeni bir hizmet binasına kavuşması için çalışmalara start verildi.

tapu binası Haberi

tapu binası

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2014 yılında hazineye 7 milyar 945 milyon 311 bin 165 TL harç geliri aktardığını açıkladı.


Satış, Bağış, ÖKBA, Taksim, İntikal, İpotek, Konut İpoteği, İpotek Terkini, Cins Tashihi gibi alanlarda toplam 7 milyon 629 bin 498 adet işlem yapıldığını vurgulayan Bakan Güllüce, En fazla harç gelirinin 7 milyar 423 milyon 787 bin 788 TL ile alım - satım işlemlerinde gerçekleştiğini kaydetti.


Tapu’da yapılan yeniliklerin vatandaşı memnun ederken aynı zamanda da hazineye katkı sağladığını belirten Bakan Güllüce, “Tapu’da 2014’de devrim niteliğinde adımlar attık inşallah 2015’te de devam edecek” dedi.


2015 yılında sanal post sistemi kullanılarak kredi kartı ile tapu harç ve döner sermaye ücretlerinin ödenmesine imkan sağlanacağını söyleyen Bakan Güllüce, “Banka ve ATM’lerde...