08 / 07 / 2024

Tapuda personel atama ve yer değiştirme esasları

Tapuda personel atama ve yer değiştirme esasları

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde görevde yükselme veya unvan değişikliği sınavı sonucunda tercihleri doğrultusunda ya da kura ile atanan personel, atandığı birimde iki yıl görev yapmadan isteğe veya mazerete bağlı atama isteğinde bulunamayacak.

Tarım Bakanlığı OGM 1377 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı, 1377 sözleşmeli personel alımı için yedek aday atama duyurusunu resmi olarak yayımladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan önemli bir duyuru ile kurum bünyesine 1377 kişilik kadro ile memur alınacağı duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları neler? Personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atama bekleyen sağlık çalışanlarına müjdeli haber vermişti! Bakan müjdeyi '85 bin yeni çalışma arkadaşı!' şeklinde duyurmuştu. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili bazı ilginç soruların cevapları...

Sağlık Bakanlığı’na 85 bin personel alınacak! İş arayan sağlık çalışanları buraya

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını bildirdi. Peki, Sağlık Bakanlığı, 85 bin atama başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

TÜBİTAK en az lise mezunu 612 personel alacak! KPSS şartı yok! Başvurular başladı mı?

TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 612 kamu personel alımı yapacak! Üstekik KPSS puan şartı da bulunmuyor! Personel atama başvuru süreci bugün başladı. İşte detaylar...

Emniyet görevlileri dikkat! Polis atama yönetmeliği değişiyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yeni yayımlanan personel atama yönetmeliği hakkında konuştu.

Tapuda personel atama ve yer değiştirme esaslarında düzenleme!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde görevde yükselme veya unvan değişikliği sınavı sonucunda tercihleri doğrultusunda ya da kura ile atanan personel, atandığı birimde iki yıl görev yapmadan isteğe veya mazerete bağlı atama isteğinde bulunamayacak.

Bakanlığın Sözleşmeli Personel Yazılı Sınavına Giren Adayların Dikkatine!

17 Ağustos'ta Sakarya Üniversitesi'ne yaptırılan yazılı sınavlar sonucunda, 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan adaylar branş için en yüksek puan alan adaydan başlayarak, atama yapılacak pozisyona göre sayısının 4 katı ada sözlü sınava çağırılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sınav sonucu duyurusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslar”a göre istihdam sağlamak amacıyla 17 Ağustos'ta yaptığı yazılı sınavın sonuçlarını yayınladı...

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği tam metni!

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik sınav ve atama yönetmeliği, 7 Eylül 2014 tarihinde 29112 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği..

Panora GYO Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgilerini yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgilerini yayınladı.

Mülki idare amirleri atama değerlendirme ve yer değiştirme yönetmeliğinde değişiklik!

Mülki idare amirleri atama değerlendirme ve yer değiştirme yönetmeliğinin eki cetvellerde değişiklik yapılması hakkında tebliğ, 2 Eylül 29107 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Avrasya GYO Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgileri'ni yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgileri'ni yayınladı.

Tapuda yanlış yazılan ismin düzeltilmesi!

Medeni Kanunu gereğince kütükte dayanak belgesine aykırı olarak adi yazım hatasının tespit edilmesi halinde, bu hata düzeltilebiliyor. İşte tapuda yanlış yazılan ismin düzeltilmesi için gerekenler...

Tapuda personel atama ve yer değiştirme esasları Haberi

Tapuda personel atama ve yer değiştirme esasları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe alındı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Buna göre, mazerete bağlı atamalara ilişkin maddede yapılan düzenlemeyle, görevde yükselme veya unvan değişikliği sınavı sonucunda tercihleri doğrultusunda ya da kura ile atanan personel, atandığı birimde iki yıl görev yapmadan isteğe veya mazerete bağlı atama isteğinde bulunamayacak. 

Aile birliği mazeretine bağlı atama talepleri, her yıl Ocak, Nisan ve Ağustos aylarının 15'ine kadar Genel Müdürlük otomasyon sisteminden yapılacak. Durumu uygun olanların atamaları takip eden ayın 15'ine kadar gerçekleştirilecek. 

Hizmet bölgelerinde zorunlu çalışma yükümlülüğü ve fiili hizmet süresi ise birinci bölgede 6 yıl şeklinde düzenlendi. 

Yeni düzenleme...