05 / 05 / 2024

Tapuda web emlakçı

Tapuda web emlakçı

Web-tapu sistemine emlakçılar da dahil oluyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü emlakçıları yeni sisteme ekledi. Uygulama ilk olarak Kocaeli'nde yapılmaya başlandı.

Milli Emlak'tan 3 şehirde kiralık arazi fırsatı! Fiyatlarını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 3 şehirdeki araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesindeki o ihale ilanları...

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. işte Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

Milli Emlak'tan 15 bin TL'ye arazi fırsatı! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Haziran 2023 ihalelerini resmi web sitesi üzerinden de peş peşe yayımladı. Milli Emlak söz konusu ihaleler kapsamında şimdi de 15 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Resmi web sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanlarıyla dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 14 bin 100 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 10 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 163 bin TL'ye arsa satışı! İlan detayları!

Milli Emlak’tan KDV’den muaf şekilde 163.000 TL’ye arsa satın alınabilecek. Arsa alma hayalleri gerçeğe dönüşecek. Resmî web sitesinde ilan yayınlandı.  İşte tüm detaylar…

Milli Emlak Çanakkale'de 31 bin TL'ye arazi satacak! KDV'den muaf arazi arayanlar aman dikkat!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 31 bin TL'ye arazi satıyor.

Milli Emlak'tan 84 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak 24 bin 500 TL'ye arazi satacak! 

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 24 bin 500 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak o ilde 23 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 23 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

Tapuda web emlakçı Haberi

Tapuda web emlakçı

Emlakçılara yönelik yeni düzenlemede aracılık hizmetinde sorumluluk yüklenmiş oldu. 800 emlakçının sisteme dahil edildiği uygulama ilk olarak Kocaeli'nde uygulamaya alındı. 


Lisans almış kişilerce yürütülecek sistemde emlakçılar yasal zemine kavuştu. 



WEB-TAPUYA EMLAKÇILAR DAHİL EDİLDİ

Emlakçıların tapu sahiplerinin taşınmazlarını müdürlüklere gitmeden internet üzerinden yönetebileceği web-tapu sistemi vatandaşın işini kolaylaştıracak. 

Mesleğin disiplini açısından emlakçıya ve taşınmaza yönelik bu uygulama lisans almış kişiler tarafınan sağlanacak. Emlakçıların tapu müdürlüklerine yetkili olarak gidebileceği bu uygulamada ikinci pilot şehir Sivas olacak. Daha sonra bu uygulama Türkiye' genelinde yaygınlaşacak. 




GAYRİMENKUL DEĞER BİLGİ BANKASI KURULACAK

Gayrimenkul değerlendirme sistemi oluşturulmasına yönelik çalışmayı da yürüten kurum başka alt yapı çalışmalarına da destek verecek. Bu alt yapı çalışmaları içinde gayrimenkul sahipliği ve işlemlerinden alınan vergi, harçlar için temel teşkil edecek toplu bir gayrimenkul değerlendirme sistemi yer alıyor. 



Alt...