28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 163 bin TL'ye arsa satışı! İlan detayları!

Milli Emlak'tan 163 bin TL'ye arsa satışı! İlan detayları!

Milli Emlak’tan KDV’den muaf şekilde 163.000 TL’ye arsa satın alınabilecek. Arsa alma hayalleri gerçeğe dönüşecek. Resmî web sitesinde ilan yayınlandı.  İşte tüm detaylar…



Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için farklı fırsatlar sünüyor. Bu fırsatlardan birisi de Adapazarı’nda yer alan ve 99,29 metre karelik alana sahip arsanın satışı. İlgilenenler için Nisan 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek satış ihalesi kapsamı içinde bu arsa satın alınabilecek.

Milli Emlak tan 163 bin TL ye arsa satışı! İlan detayları!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü arsa satışı

Milli Emlak internet sitesi üzerinden arka arkaya ilanlar yayınlıyor. Bu ilanlar arsa ve arazi yatırımcılarının dikkatini çekiyor. KDV’den muaf olarak sunulan uygun fırsatlar yatırımcılar adına cezbedici oluyor. Bu fırsatlara bir yenisi daha eklendi. Adapazarı’nda arsa ilanı yayınlandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü arazi yatırımlarının daha kolay bir şekilde satın alabilmesi adına çalışmalar düzenliyor. Yatırımcılar resmî web sitesi üzerinden satışa sunulan arazileri inceliyor. Böylece yatırımcılar aramış oldukları uygun fırsatları kolay bir şekilde bulabiliyor. Arazi ve arsa yatırımları adına gelecekteki değer artışı ve gelir sağlama potansiyeli sebebiyle son derece karlı bir yatırım aracı olarak biliniyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü sunduğu cazip arsa ve arazi fırsatları ile yatırımcılara avantajlı fiyatlar sunuyor.


Geri Dön