03 / 05 / 2024

Tarabya Kırkkonak Villaları

Tarabya Kırkkonak Villaları

Gözde, Güzide ve Nadide adlı 3 farklı tipte konut seçeneğinin bulunduğu Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları projesinde en yüksek konut fiyatı 2 milyon 780 bin TL olarak belirlendi

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Deniz manzaralı Kadık Villaları'nda son 4+1 satışta!

Polat Global imzasıyla inşa edilen Kadık Villaları'nın satışı devam ediyor. Toplam 44 adet villanın yer aldığı projenin tüm detayları belli oldu.

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Arda İlker ÖZtürk tarafından kuruldu.

Tarabya'da 10.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, Kasımpatı Köyü, 960 ada 78 parsel yer alan 4+2 villayı 10 milyon 301 bin 679 TL'ye icradan satıyor.. 

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

Tarabya’daki Huber Köşkü'nün yanına otopark geliyor!

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü’nün yanındaki boş alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla imara açıldı. Boş alana otopark yapılması planlanıyor. 

Yeşilyaka Su Villaları Aralık 2017 fiyat listesi!

Yeşilyaka Su Villaları Aralık 2017 fiyat listesi 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Su Villaları için kişiye özel ödeme planı oluşturulabiliyor...

Taksim AKM projesi hayata geçiriliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Tarabya Köşkü'nde verdiği iftarda sanatçı ve sporcularla bir araya geldi.

Tarabya Kırkkonak Villaları Haberi

Tarabya Kırkkonak Villaları

Butik bir proje olarak tasarlanan Kırkkonak Tarabya projesi Sarıyer'de 11 dönümlük alana kuruluyor. 40 konutluk Kırkkonak Tarabya projesi Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığı imzası taşıyor. Ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarımı yapılan Kırkkonak Tarabya'da minimum 1 milyon 260 bin TL, maksimum ev fiyatı 2 milyon 780 bin TL olarak belirlendi.


Kırk Konak Tarabya projesinde evlere  Gözde, Güzide ve Nadide adı verildi. 3 farklı tasarımdan oluşan evler 8 blok halinde yükseliyor. 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Tarabya Kırkkonak'ta dairelerin büyüklükleri 155 metrekare ile 322 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Mayıs 2013’te gerçekleşecek. 


Akıllı ev teknolojisiyle donatılan Kırkkonak Tarabya projesi mimarisi ve Boğaz'a yakınlığıyla dikkat çekiyor. Kırkkonak Tarabya projesinde açık ve kapalı otopark, sauna, fitness center, yüzme havuzu, kapalı devre kamera...