13 / 05 / 2024

tarabya tekne parkları

tarabya tekne parkları

İSPARK’ın inşa ettiği iki tekne park, cuma günü törenle hizmete giriyor...

Bebek Tekne Park projesinde son durum ne?

İstanbul’a yapılan ‘çılgın projeler’in sonu gelmiyor. Emirgan sahili dev kazıklarla doldurulurken Tarabya, İstinye, Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye 15 tonluk betonlar atılarak yüzer tekne parklar kuruluyor.

İSPARK 810 tekne kapasiteli yeni parklar yapıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015 yılında Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe'de 50 milyon liralık yatırımla 810 teknenin bağlanabileceği Tekne Parkları tamamlayacak. İSPARK, deniz turizmi ve ticaretine katkı sağlayarak sektörün ihtiyaçlarını karşılıy

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

İstanbul Boğazı'na kurulacak tekneparklar 2015'te hizmete girecek!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015’te hizmete girmesi planlanıyor. Tekne parklar 50 milyon liraya mal olacak

1955 yılında Tarabya'daki Notre Dame de Sion korusu mahalle olacakmış!

Yeniköy ile Tarabya arasındaki sahil boyunda, Notre Dame de Sion Şirketi'ne ait geniş koruluk sahipleri tarafından 100 parsele bölünüp satmak istemişse de Şehir Meclisi 20 parsele ayrılmasına karar vermiş.

Tuzla'daki Çelik Tekne Tersanesi 29 milyon 300 bin liraya satıldı!

42 yıllık Çelik Tekne Tersanesi, açık artırmayla 29 milyon 300 bin lira bedele Ürdünlü Hijazi & Ghosheh Group’un şirketi Kuzey Star Shipyard Denizcilik Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı

Çelik Tekne Tersanesi'ni Kuzey Star Shipyard Denizcilik satın aldı!

Çelik Tekne Tersanesi'nin icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. İhaleyi Türkiye’de adından söz ettiren Ürdünlü Hijazi & Ghosheh Group’un şirketi Kuzey Star Shipyard Denizcilik A.Ş. kazandı.

42 yıllık Çelik Tekne Tersanesi bugün icradan satılacak!

Tuzla’da ilk kurulan tersanelerden biri olan ve sektörün en büyük firmalarından biri olan Çelik Tekne’nin bugün icradan satış ihalesi yapılacak. 42 yıllık Çelik Tekne Tersanesi bugün icradan satılacak.

42 yıllık Çelik Tekne Tersanesi bugün icradan satılacak!

Tuzla’da ilk kurulan tersanelerden biri olan, sektörün en büyük firmalarından Çelik Tekne için bugün icradan satış ihalesi yapılacak. Tersane için belirlenen değer 38 milyon TL.

İzmit’teki parklar yenileniyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre İzmit’te 5 yıl içinde 150 den fazla yeni park yapıldı. Halen köylerle birlikte 472 parkın bulunduğu İzmit’te eski parklar tek tek elden geçiriliyor.

Pendik'e yeni parklar geliyor!

Park sayısı her geçen gün artan Pendik’te Velibaba, Yenişehir, Ahmet Yesevi ve Kaynarca Mahallelerine yeni parklar inşa ediliyor. Güllübağlar’da bir, Kavakpınar’da iki park da bitme aşamasına geldi.

1950 yılında Tarabya'da yalı satılacakmış!

Boğaziçi, Tarabya Caddesi'nde Fransız Sefaret binasının yanında bulunan 14 odalı fevkalade manzarası olan, iskeleye yakın olan yalı, izale-i şuyu suretiyle Sarıyer Sulh Hukuk Mahkemesi'nce açık artırma usulüyle satılacakmış.

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Tarabya'dan yeni ev aldı!

Petek Dinçöz geçen Temmuz'da Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Çift önceki akşam Nişantaşı'nda Gürkan Şef'in et lokantasında yemekteydi. Petek Dinçöz çıkışta Tarabya'da ev aldık. Dekorayonu bitti yeni taşındık'' dedi.

tarabya tekne parkları Haberi

tarabya tekne parkları

İSPARK’ın İstanbul Boğazı’ndaki düzensizliğe karşı inşa ettiği tekne parkların ilk ikisi cuma günü hizmete giriyor. İstinye ve Tarabya’da yapımı tamamlanan Tekne Parkları, 21 Eylül Cuma günü açılıyor. Açılış, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla İstinye koyunda gerçekleştirilecek.


5 BİN YAT PARK EDECEK


İstinye’de 180, Tarabya koyunda 208 olmak üzere toplam 388 yat kapasiteli projeyi tamamlayan İSPARK, İstanbul Boğazı’ndaki diğer uygun noktaların fizibilite çalışmasına da başladı. Planlanan diğer noktaların da faaliyete geçmesiyle birlikte İstanbul Boğazı’nda yaklaşık 5 bin yat ve tekneye park olanağı sunulması hedefleniyor. İSPARK tarafından işletilecek tekne parklarda; ofis hizmetleri (genel enformasyon hizmeti, meteoroloji bilgileri, haberleşme vb), genel hizmetler (su, elektrik, duş vb) ve güvenlik hizmetleri sunulacak.


Tekne parklardan yararlanmak isteyen tekne sah’-ılerine gibi haftalık, aylık ve yıllık abonelik hizmeti de verilecek....