03 / 05 / 2024

tarakçılar caddesi

tarakçılar caddesi

1942 yılında Fatih Tarakçılar Caddesi'nde iki mağazası bulunan kagir bir ev 135 bin liraya satılacakmış. Altının 33 lira olduğu yılda 4 bin 554 altın değerinde yüksek fiyata satılacakmış.

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Bağdat Caddesi ve Kadıköy’de 'cadde fırsatçılarına' dikkat!

İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla sürdüğü Bağdat Caddesi’nde bugünlerde ‘çantacı’ diye tabir edilen fırsatçılar geziniyorlar. 

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

Artuçlar Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Artuçlar Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Ali Turabi Artuç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Sakarya'nın Karadere Caddesi yenileniyor!

Serdivan Belediyesi, Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak ve Bağlar Caddesi'ni birbirine bağlayan Karadere Caddesi'nde yol düzenleme ve kaldırım çalışmaları başlattı.

Skyport NDT Mühendislik İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyport NDT Mühendislik İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Halef Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Uludağlar Taahhüt Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uludağlar Taahhüt Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azad Uludağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, Osmangazi Caddesi'ne kuruldu.

HKN Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKN Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Özhabeş tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Karakoç ve Çetin Metin Karakoç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Kula Yunus Emre caddesi yenileniyor!

Yunus Emre Caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlara beton atılmaya başlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, caddede faaliyet gösteren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

tarakçılar caddesi Haberi

tarakçılar caddesi

İstanbul Defterdarlığı'ndan:

                                                                   Muhammen

Dosya No.             Cinsi                            Bedel  Teminat

51159  Eminönü'nde Deyehatun Mahallesi'nin

            Tarakçılar Sokak'ında eski 15, 17, 19

            yeni 17 ile 21, 23, 25 kapı nolu ve 

            iki mağazası bulunan Cezayirli namıyla

            maruf kagir hane sahası.               135.000   8000


Yukarıda yazılı gayrimenkul 9.12.942 çarşamba...