17 / 05 / 2024

taraklı termal fiyat bilgisi

taraklı termal fiyat bilgisi

Taraklı Termal devremülk projesi kapsamında 1.250 adet daire bulunuyor. Devre mülk satışlarının 15 günlük olarak belirlendiği projede hamam, alışveriş alanları, yüzme havuzu, spor ve eğlence alanları bulunuyor...

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

Isınmanın en ucuz yolunu bulduk! Hakmar’da sıcacık ev terlikleri 49 lira! 10 Kasım 2022 fiyat listesi…

Havaların soğumaya başladığı bugünlerde kombiyi düşük seviyede tutarak ısınmak herkesin hayali. Soğuğa karşı koruyan içliklerden ev terliklerine, termal taytlardan panduflara kadar ihtiyacınız olan her şey bu hafta Hakmar’da indirimde. İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi…

Fly Club Termal fiyat!

Fly Club Termal projesi satışa sunuldu. Fly Club Termal projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Armutlu Armodies Termal Park fiyat listesi!

Kuran Grup tarafından inşa edilen Armodies Termal Park projesinde devremülkler 1 hafta süreyle satılıyor. Fiyatlar sezona göre değişiklik gösteriyor...

Tacettin Özkaraman: Taraklı'da geleceği inşa ediyoruz!

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Taraklı'nın öncelikli çözülmesi gereken sorununun ilçede yapımı devam eden ve bu yaz başında 1. Etaplarının faaliyete geçecek olan Termal Tesisleri'nin getireceği hareketliliğe hazır olamadıklarını söyledi.

Turizmin üvey evladı devremülkler oldu!

Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç "Türkiye'de devremülk sistemi üvey evlat muamelesi görüyor. Sağlık sektörünü ayağa kaldıracak sektör ihmal ediliyor" dedi. İşte açıklamalar...

Taraklı Termal yoğun ilgi görüyor

ASKON Grup'un 400 milyon liralık Taraklı Termal projesi, MÜSİAD Fuarı'nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, "Burası 7 bin yataklı bir tesis, Türkiye'de benzeri yok" şeklinde konuştu.

Taraklı Termal Tatil Köyü, MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarı'nda dikkat çekti!

MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarı'nın 6. Holünde açtığı Taraklı evlerini andıran standıyla yerli ve yabancı işadamlarının ilgi odağı olan Taraklı Termal Tatil Köyü; satış ve tanıtımda büyük ilgi gördü.

Taraklı Termal MUSİAD'da ilgi odağı oldu!

‘Tatil Köyü’ mantığıyla tasarlanan ve inşa edilen ASKON Grup’un 400 milyon liralık Taraklı Termal projesi, 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı’ nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

taraklı termal fiyat bilgisi Haberi

taraklı termal fiyat bilgisi


Taraklı Termal devre mülk projesi Ada Çelik İnşaat imzası taşıyor. Proje Sakarya Taraklı bölgesinde inşa ediliyor.


1.250 adet dairenin yer aldığı Taraklı Termal Projesi 'nde devre mülk satışları 15 günlük olarak belirlendi.  Taraklı Termal devre mülk Projesi 'nde yer alan etaplar Yakut Evler, Zümrüt Evler ve Safir Evler olarak adlandırıldı.


Taraklı Termal devre mülk projesi detaylı fiyat listesi:

10 Temmuz-24 Temmuz dönemi peşin fiyatı 20 bin 125 lira, vadeli fiyatı 23 bin 261 lira,

6 Ocak-20 Ocak dönemi peşin fiyatı 13 bin 225 lira, vadeli fiyatı 15 bin 293 lira,

12 Mart-26 Mart dönemi peşin fiyatı 11 bin 500 lira, vadeli fiyatı 13 bin 292 lira olarak belirlendi.


Taraklı Termal devre mülk projesi kapsamında; alışveriş alanları, yüzme havuzu, hamam, eğlence ve spor alanları bulunuyor.


Dubleks daireler...