30 / 04 / 2024

Tarihi Güvercinada haciz

Tarihi Güvercinada haciz

Aydın Kuşadası Belediyesi'nin mülk ve gelirlerine mahkeme kararıyla haciz koyuldu. Tarihi Güvercinada, çarşı merkezindeki 100'e yakın dükkan ve iş yerleri haciz altında.

Emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2. taksit ödeme son tarihi ne zaman?

Yılda iki sefer ödemesi yapılan emlak vergisinin ilk taksit ödemesi mayıs ayında yapıldı. Buna göre, 1. taksit ödemelerinin ardından 2.taksit ödeme son tarihi gündemde yerini koruyor. Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri son tarihi ve ayrıntılar...

2000 2005 2010 girişlilere SGK’dan müjde: Emekli olma tarihlerinde değişiklik yapıldı

Uzun süredir gündemde olan emeklilik konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal Güvenlik Kurumu, iş hayatına yeni başlayan vatandaşların emekliliklerinde yaş ve prim ödeme tarihi güncelledi. Bu yeni düzenlemeler ile vatandaşlar ne zaman emekli olabileceğini hesaplayabiliyor.

Dolar, euro ve sterlinde son dakika fiyatlar! İşte anlık döviz fiyatları!

Dolar, euro ve sterlin fiyatları özellikle yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Döviz piyasasının yönünü tayin edecek tarihi gün geldi. Tüm dünyanın gözü FED faiz kararına çevrildi. Peki, faiz kararı öncesi dolar, euro ve sterlin fiyatları ne kadar?

Altın için kar dönemi başlıyor! İslam Memiş lafı dolandırmandan olacakları açıkladı

Altında tarihi gün yaklaşıyor. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara dair bazı iddialar öne sürdü. İşte tüm detaylar...

Tapu sahipleri için geri sayım başladı! Ödemeyenlere resmen ceza var! Sakın bu tarihi gözden kaçırmayın!

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Peki kimler emlak vergisi öder, kimler emlak vergisinden muaf? İşte merak edilenler...

Altın fiyatlarında tarihi gün yaklaşıyor! İslam Memiş olacakları sıraladı

Altın fiyatlarında tarihi günler yaklaşıyor. Altın alacaklar bu tarihe kilitlendi. Finans Analisti İslam Memiş ise seçim sonrası piyasalarda yaşanacaklara karşı yatırımcıyı uyardı.

Gram altında tarihi gün yaklaşıyor! İslam Memiş '1800 lira olacak' dedi

Gram altın son zamanlarda inişli çıkışlı grafik izliyor. Emtia uzmanı İslam Memiş, youtube kanalında gram altın fiyat beklentisini paylaştı. İşte tüm detaylar...

Doğal gaz indirimi faturalardan ne kadar düşürecek? İşte vatandaşın cebinden çıkacak tutar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazındaki tarihi günde yaptığı açıklamada iki müjde verdi. Peki 25 metreküp ne anlama gelmekte? CNN Türk'te Fulya Öztürk konuya dair detayları anlattı. İşte tüm detaylar...

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

İtalyan dev yatırım şirketi açıkladı! Dolar tam 36 TL olacak! Bu tarihi gören arkasına bile bakmadan dövizciye koşacak

Bankalar tarafından gelen dolar tahminleri dikkatleri çekmeye devam ediyor. HSBC'nin ardından şimdi de Standard Chartered'tan açıklama geldi! Dolar 36 TL olacak! Haberi alan dövizciye koşacak!

Euro tam 30 TL olacak! Bu tarihi görenler dövizciye akın edecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euronun 30 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın ne kadar oldu?

Altın ücretleri iç piyasada uçuşa geçti. ABD'deki banka iflasları altın ücretlerinin işine yaradı. Altın ücretleri tarihi günlerini yaşarken Gram altın bin 200 TL ile  tüm zamanların rekorunu kırdı.

Altının roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen açıklandı! Bu tarihi görenler şimdiden hazırlandı! Bu rakam bir ilk...

Altının rekor gibi fırlayacağı asıl tarih resmen açıklandı! Bu tarihi görenler şimdiden hazırlandı! Bu rakam bir ilk...

Tarihi Güvercinada haciz Haberi

Tarihi Güvercinada haciz

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi, otobüs terminali gelirleri nedeniyle anlaşmazlık yaşadı. Büyükşehir Belediyesi avukatları, 2 yıl önce, otobüs terminalinden elde edilen tüm gelirler ve mülkiyeti Kuşadası Belediyesi’ne ait olan terminalde bulunan iş yerlerinden elde edilen kira gelirlerini kapsayan 811 bin 589 lira için icra davası açtı. 

DÜKKAN GELİRLERİ HARİCİ İCRA TAKİBİ

Kuşadası Belediyesi’nin avukatları ise Büyükşehir Belediyesinin sadece şehir içi ve şehirler arası yolcu araçları, taksilerin otogara giriş- çıkış ücret gelirlerini alabileceğini söyledi. Davanın görüldüğü Aydın 2’nci İdare Mahkemesi, dükkan gelirleri dışındaki gelirler için icra takibi yapılabileceği ile ilgili karar alındı.

TAHSİL ETMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Büyükşehir Belediyesi avukatları, dükkan gelirleri dışındaki 472 bin 400 liralık otogar giriş- çıkış gelirini yasal faizin de eklenmesiyle, toplam 748 bin 288 lira olarak tahsil...